Предно окачване на Авенсис 1
Предно окачване на Авенсис 1
Здравейте на всички от форума.Сменил съм амортесйорите и биалетките с чисто нови, но по малки дупки и неравности се чува леко тропане в предницата.Иначе колата стана много стабилна защото смених и четирите амортесйори. От какво може да е след като всичко е ново?
Наскоро гледах този филм...
Без амортисьори, но с биалети, кормилни накрайници и всякакви тампони, включително и на мотора и на рейката ... Къде 600лв, само материалите. За работа не знам - приятел я свърши за без пари, но беше срината цялата предница ... и после събрана... Дано ти се размине!!!
Без амортисьори, но с биалети, кормилни накрайници и всякакви тампони, включително и на мотора и на рейката ... Къде 600лв, само материалите. За работа не знам - приятел я свърши за без пари, но беше срината цялата предница ... и после събрана... Дано ти се размине!!!
Avensis D4D, 2.0, 2000г.
Понеже не съм запознат много добре искам да попитам на рейката също ли има тампон, за двигателя знам.Пропуснах че също съм сменил и тампоните на стабилизиращата щанга.heller написа:Наскоро гледах този филм...
... и тези ги смениха, но питай по-добре информираните колеги тук. Аз само сипвам и карам....shterev написа:Понеже не съм запознат много добре искам да попитам на рейката също ли има тампон, за двигателя знам.Пропуснах че също съм сменил и тампоните на стабилизиращата щанга.heller написа:Наскоро гледах този филм...
А доколкото знам на рейката са два и още един...
Определено, колата се промени.
Avensis D4D, 2.0, 2000г.
Днес бях в Тойота Пловдив и прегледаха основнопредниццата.Казаха че е от тампоните на амортесйоритеи че левият е по разбит.Наистина от ляво ми тропа повече.Има една подробност че тези тампони са около 100лв.единият/не оригинални/mafiota написа:а възможно ли е да са тампоните на макферсона, или в най-лошия случай казват че имало някави тефлонови втулки в рейката - които водят "гребена".
Или точно което мафиота казва - тампони на макферсона.shterev написа:Днес бях в Тойота Пловдив и прегледаха основнопредниццата.Казаха че е от тампоните на амортесйоритеи че левият е по разбит.Наистина от ляво ми тропа повече.Има една подробност че тези тампони са около 100лв.единият/не оригинални/mafiota написа:а възможно ли е да са тампоните на макферсона, или в най-лошия случай казват че имало някави тефлонови втулки в рейката - които водят "гребена".
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти
Виж тук цената трябва да е по-добра - http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597&start=0!shterev написа:Днес бях в Тойота Пловдив и прегледаха основнопредниццата.Казаха че е от тампоните на амортесйоритеи че левият е по разбит.Наистина от ляво ми тропа повече.Има една подробност че тези тампони са около 100лв.единият/не оригинални/mafiota написа:а възможно ли е да са тампоните на макферсона, или в най-лошия случай казват че имало някави тефлонови втулки в рейката - които водят "гребена".

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път