Дойде глухия лъв и изяде музиканта....miLen4o написа:Купона беше на 6 ,ама дойде rudolf и ние си отидохме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gifnowyaris написа:Сутрин шампанско пият или аристократите,или дегенератите.Аз май не съм аристократ.Апропо,как мина снощи?
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

Мнение от proscrip » 21 Фев 2011 16:27
proscrip
Мнение от rudolf » 21 Фев 2011 18:17
.....аа аз не бях дошъл на срещатат,, аз само бях спрял да зареждам,ама като видях че вие си тръгвате и реших да останаmiLen4o написа:Купона беше на 6 ,ама дойде rudolf и ние си отидохме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gifnowyaris написа:Сутрин шампанско пият или аристократите,или дегенератите.Аз май не съм аристократ.Апропо,как мина снощи?

rudolf
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 21 Фев 2011 18:19
Държа се много прилично момчето.miLen4o написа:Купона беше на 6 ,ама дойде rudolf и ние си отидохме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gifnowyaris написа:Сутрин шампанско пият или аристократите,или дегенератите.Аз май не съм аристократ.Апропо,как мина снощи?
Само го ядеш!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
Мнение от miLen4o » 21 Фев 2011 18:42
А не е вярно той си яде сам! laugh.gif laugh.gif laugh.gifKiki написа:Държа се много прилично момчето.miLen4o написа:Купона беше на 6 ,ама дойде rudolf и ние си отидохме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gifnowyaris написа:Сутрин шампанско пият или аристократите,или дегенератите.Аз май не съм аристократ.Апропо,как мина снощи?
Само го ядеш!biggrin.gif
A car without TURBO is like a man without BALLS!
miLen4o
Kiki
Bass_Man
rudolf
Bass_Man
Bass_Man
Raya
F20C
miLen4o
Kiki
Мнение от rudolf » 15 Мар 2011 21:39
аз карам на старите цени с миналогодишните запаси:)Kiki написа:Колелото да не би да върви без гориво, макар и силажно да е? biggrin.gifmiLen4o написа:Истинския стачкуващ беше rudolf.... доиде с колелоRaya написа:Ние стачкуваме..........колите без бензин biggrin.gif
rudolf
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 15 Мар 2011 22:00
Сигурно имаш голям силоз, а аз зареждам на сегашните изсмислени цени.rudolf написа:аз карам на старите цени с миналогодишните запаси:)Kiki написа:Колелото да не би да върви без гориво, макар и силажно да е? biggrin.gifmiLen4o написа: Истинския стачкуващ беше rudolf.... доиде с колело

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru