За Пънки - бутала и други такива
-
Aбе защо говорите за 12$ или поне защо искате да плащате 12$, след като НГК иридиум са в хАмерика 7$ долара?
http://www.ngk.com/more_info.asp?AAIA=1274880&pid=2533
Аз от това, което съм чел до момента НГК са препоръчвани без изключение. Сега дали те или Дензо са по - добри... предполагам разликата е необозримо незначителна (и двете са топ модел на топ марките), така че остава цената да играе роля.
П.П. Тези не са точно като за наще АЕ, ама въпроса е в цената.
http://www.ngk.com/more_info.asp?AAIA=1274880&pid=2533
Аз от това, което съм чел до момента НГК са препоръчвани без изключение. Сега дали те или Дензо са по - добри... предполагам разликата е необозримо незначителна (и двете са топ модел на топ марките), така че остава цената да играе роля.
П.П. Тези не са точно като за наще АЕ, ама въпроса е в цената.
А аз си купих за моята АЕ86 от София Дензо К20R-U11 (по каталог ги дават Q20R-U11) но ми казаха че с К била същата свещ само че била за европейския пазар.За 28 лв четерите и за сега съм доволен с V-образен електрод.Причината да избера Дензо беше че на тях пишеше Made in Japan,докато на всички NGK които намерих пишеше Made in France! 

- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
При Денсо-то също има европейско и японско производство. В българските магазини има и от двете, едва ли има фатално голяма разлика в качеството, ама все пак, за максимална сигурност, си взимайте от азиятските!Drifter написа:А аз си купих за моята АЕ86 от София Дензо К20R-U11 (по каталог ги дават Q20R-U11) но ми казаха че с К била същата свещ само че била за европейския пазар.За 28 лв четерите и за сега съм доволен с V-образен електрод.Причината да избера Дензо беше че на тях пишеше Made in Japan,докато на всички NGK които намерих пишеше Made in France!