Тойота ланд крузер 150 3.0 190 кс, дизел или бензин?
Тойота ланд крузер 150 3.0 190 кс, дизел или бензин?
Здравейте!
Фен съм на Тойота и от скоро мисля за един СУВ на изплащане да си взема.
Търся отговор на въпроса:
Тойота ланд крузер 150 3.0 190 кс. със шест степенна механична скоротна кутия, дизел или бензин? Кое е по доброто/изгодното и защо???
Благодаря предварително за съветите!
Фен съм на Тойота и от скоро мисля за един СУВ на изплащане да си взема.
Търся отговор на въпроса:
Тойота ланд крузер 150 3.0 190 кс. със шест степенна механична скоротна кутия, дизел или бензин? Кое е по доброто/изгодното и защо???
Благодаря предварително за съветите!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ами то-о-о-о... и двата варианта са изгодни.
Всъщност това са двете истински Тойоти, останалото са залъгалки.
Не слушай злобарите и завистниците (хейтърчетата на форума)!
Добре си се ориентирал! Успех!

Всъщност това са двете истински Тойоти, останалото са залъгалки.
Не слушай злобарите и завистниците (хейтърчетата на форума)!

Добре си се ориентирал! Успех!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Благодаря на всички за отговорите.Akima написа:Дизел+ръчка+добър застраховател = кеф
Бензин+ръчка+добър застраховател = кеф и плач при спиране на бензиностанция
Бензин+ръчка+газ+добър застраховател = кеф
Дизел+ръчка-каско = бъдещ кеф за някой от бившите соц.републики,където не продават ЛЦ дизел
Аз така и се бях насочил:
Дизел+ръчка+добър застраховател = кеф
С жената обичаме да обикаляме по планините, така че дизела ще е с предимство мисля.
В официалния сайт на Toyota в БГ не видях цени за бензинов LC 150.Има го като опция,но няма цена...Така че остава само внос.Не съм сигурен дали има и спецификация за Европа, която е бензин с ръчни скорости.Такива автомобили съм виждал само за Близкия Изток.Мое лично мнение - бензинов автоматик.Ако поне малко прилича на бензиновия LC 120,то автомобила ще е супер!!! 

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
стига бе за машина като тази бензин? кому е нужно? особено за планина дизела си е предимство според менmitoko написа:Със застраховател секи може.
бензин/газ/метан + автомат = кеф

а автоматика вземе да се скапе нещо и няма палене ръчката може да си я дъръпнеш и да подпалиш, но автомата само платформа...а ако вземе да стане в баира и на кално...гледал съм такъв сеир с едно санта фе(вярно, че тойота и да не запали са несъвместими понятия ама сме в България все пак biggrin.gif )

- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Просто съм имал допир и с бензинови и дизелови "джипове" които се карат извън пътя и споделям моето мнениеmitoko написа:айде пак старата песен на нов глас ...
аве скъпичък си е дизела и като гориво и като двигател и като поддръжка. секи си смяа колко ще кара все пак

има предостатъчно теми в които се споди бензин/газ/метан или дизел

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аз мисля, че когато имам възможност да си купя LC няма изобщо да го мисля разхода на гориво...KiLLeR написа: Прав си всеки си смята ...

За мен са много смешни и жалки човечетата, които са се "изхвърлили" да си купят автомобил от висок клас и броят стотинките за гориво и за масло.

Който иска "евтиния" си купува среден клас и гони икономията...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.