Някой,който има оригинален парктроник да ми обясни как действа.От материалите,които прочетох в форума не всичко ми стана ясно.Предните при по-малко от 15 км. се изключвали.после кога се включват.По светофарите трябва ли ръчно да се изкл. е такива работи.
Благодаря Ви предварително.
ПС.Питам за парктроник само с звуков сигнал.
Carolla-Питане за Парктроник
Carolla-Питане за Парктроник
Последно промяна от elec на 14 Фев 2011 02:26, променено общо 1 път.
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
-
парктроника се включва автоматично, когато си на задна (и задния и предния), след като изманеврираш и тръгнеш, след достигане на определена скорост (15-20 км/ч), предния автоматично се изключва (задния работи само докато си на задна скорост), като има копче и за ръчно изключване. но по светофарите няма да свири, освен ако не включиш задна в някое задръстване и след това, докато вдигнеш 15-20км/ч предния ще работи. (но затова има копче за изключване)
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Благодаря.Последно малко може би глупав въпрос:Да разбирам ли че ако паркирам някъде без да съм включил задна скорост,предния няма да работи.gh0s7r1d3r написа:парктроника се включва автоматично, когато си на задна (и задния и предния), след като изманеврираш и тръгнеш, след достигане на определена скорост (15-20 км/ч), предния автоматично се изключва (задния работи само докато си на задна скорост), като има копче и за ръчно изключване. но по светофарите няма да свири, освен ако не включиш задна в някое задръстване и след това, докато вдигнеш 15-20км/ч предния ще работи. (но затова има копче за изключване)
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan