Газова уредба на Авенсис 1.6WWTI-2007г

Аватар
saho

Мнение от saho » 10 Фев 2011 21:51

А може ли малко инфо. от газифицираните къде, колко какъв ГИ са сложили, защото и аз отдавна мисля да сменя горивото. Офертата която обмислям е изпарител Томасето, рейка Валтек, и български компютър но май не е Фобос за 900лв. Това е в Петрич, обаче като видях монтажа побягнах. Дупчат колекторите на място, стружките вътре, ама то сигурно навсякъде е така. Няма да позволя такова нещо никога. wacko.gif

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 11 Фев 2011 00:25

Ами недей бе,допреди 2 седмици можех да ти подаря подобна система харизана ми от клиент който е карал около 70-80 х км с нея и при смяната на двигателя каза да я махна и не я искаше повече.Задай си въпроса защо?

Аватар
stan86

Мнение от stan86 » 11 Фев 2011 00:51

При една елементарна калкулация с днешните цени на бензина и газта, разликата за тези 70-80 хил. км. може би в повечето случаи покрива стойността на автомобила с газова уредба, така че един по сериозен ремонт (разбира се на повече от тези километри) според мен не е чак толкова лош вариант. Поне не колкото цената на бензина!!! biggrin.gif

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 11 Фев 2011 00:59

Oilprices since 1859 till present time
(US$ per barrel)

Изображение

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 11 Фев 2011 20:31

saho написа:А може ли малко инфо. от газифицираните къде, колко какъв ГИ са сложили, защото и аз отдавна мисля да сменя горивото. Офертата която обмислям е изпарител Томасето, рейка Валтек, и български компютър но май не е Фобос за 900лв. Това е в Петрич, обаче като видях монтажа побягнах. Дупчат колекторите на място, стружките вътре, ама то сигурно навсякъде е така. Няма да позволя такова нещо никога. wacko.gif
Фобоса за сега е най-добре , като възможности но тоя дето го слага трябва да знае как се настройва . Тоамсето е ОК , като изпарител , дюзите само да не са Турски и трябва да се почистват иначе каквито и да се им се взима здравето от БГ газта .
Иначе по логиката на Механика всяко едно нещо , което е монтирано в БГ сервиз след това трябва да се изхвърля .

Публикувай отговор