Toyota RAW4 на МЕТАН гасне в ниски обороти. Моля ви ПОМОЩ !
Toyota RAW4 на МЕТАН гасне в ниски обороти. Моля ви ПОМОЩ !
здравейте! имам проблем. Джипа е Тойота рав4 2001 година АВТОМАТИК ! сложихме и метан няколко пъти правеше проблем с въпросните дюзи но и това не помага. Когато колата е на свободна натискам спирачка или въртя волана и гасне..ако тръгна на кръстовище отново гасне единствения начин е по-рязко тръгване но мисля че не е вариант при автоматика..при тези които ми сложиха метана казват че проблема е в някакав датчик който предава грешна информация в ниските обороти! но това го има само ако колата е на метан на бензин нямам никакви проблеми.мотора е в перфектно състояние. проверени са маркучите мисля че не засмуква въздух или нещо подобно.моля ви дайте ми някакви идеи защото ми писна да ходя по сервизи и никои не може да каже нищо и то не че имаме специалисти в този град....
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Toyota RAW4 на МЕТАН гасне в ниски обороти. Моля ви ПОМО
???IvCho_ написа:... в този град....
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Bass_Man написа:Аве какъв датчик ги гони тия ве кажи им да си настроят уредбата както трябва или да си я свалят и да ти връщат парите !
Ходих и то не 1 път ... в началото го нямаше този проблем и сега се стигна до тук. ходя при тях и чувам едно и също нещо проблема не при нас..дюзите ги чистих скоро че ми създаваха проблеми не е от тях.
дайте някакви предположения какво да гледам