Информация за символите на таблото !
-
Информация за символите на таблото !
Здравейте, колеги аз съм нов в форума и така да се каже още незнаещ, може ли някой от вас да ми предостави информация относно символите/иконите/ на таблото на Toyota Celica 2003, защото след запалване остава да ми свети една икона и малко ме притеснява въпреки, че смених консумативите. Утре ще е снимам и ще е поставя за да е коментираме.
Ако някой има нещо като ръководство за dashboard-a на Селиката, ще му бъдя много благодарен.
Лека вечер на всички !:)
Ако някой има нещо като ръководство за dashboard-a на Селиката, ще му бъдя много благодарен.
Лека вечер на всички !:)
-
Akima написа:http://ftp.domainbg.com/sluchaen_fen/To ... _Supra_Mk/
Приятно четене и ползвай търсачката!
Първо искам много да благодаря на колегата за бързия отговор от негова страна - шапка му свалям и разбира се че ще ползвам търсачката( явно след 12 часов работен ден вече не виждам нищо)

Разгледах информацията, която ми предостави и понеже отзад и отпред нещо са ми запекли пръскалките, а вчера налях зимна течност и от вчера до днес не желаят да пускат нито капка - незнам на какво се дължи, но не вярвам да е замръзнало нещо, веднага след като взех колата след малко по-малко и от 10 км ми светна ето тази лампа на таблото ( която описват като индикаторна лампа за неизправност)
Та мисълта ми е може ли проблема да не спира да ми свети тази лапма че не ми бачкат пръскалките или че индикира че няма течност в казанчето - съжалявам за глупавия въпрос, но Вие тук имате богат опит. Благодаря предварително за отговора Ви !
- Прикачени файлове
-
- IMG_0597.JPG (247.85 KiB) Преглеждано 9206 пъти
-
Значи да разбирам, че не е от казанчето за чистачките, ако е така направо ще откача, май ще е карам в автокъщата към сервиза от където е взех - дано не е нещо сериозно :(miLen4o написа:Лампичката която ти свети е Check Engine.До колкото знам може да свети по бая причини.Най-ленсия начин е да я закачиш на една диагностика ,за да видиш кои номер е грешката.
-
Добре, мерси и за твоя отговор, но се чудя къде да отида - някой читав, които да е направи знаете ли към форума и какви пари е горе долу, като сума.Rudy написа:Отговора на този въпрос е НЕ! Последвай съвета на Миленчо.lubomir1414 написа:... може ли проблема да не спира да ми свети тази лапма че не ми бачкат пръскалките или че индикира че няма течност в казанчето...
-
Направо се обадих в TM Ауто и си запазих час за диагностика в петък и ще се види причинатаlubomir1414 написа:Добре, мерси и за твоя отговор, но се чудя къде да отида - някой читав, които да е направи знаете ли към форума и какви пари е горе долу, като сума.Rudy написа:Отговора на този въпрос е НЕ! Последвай съвета на Миленчо.lubomir1414 написа:... може ли проблема да не спира да ми свети тази лапма че не ми бачкат пръскалките или че индикира че няма течност в казанчето...

-
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти
Виждам,че си от София - другия ти вариант за добър и проверен сервиз е ПитСтоп - http://www.pitstopbg.com! 

-
Не, няма газова уредба и никога не е имала - нов внос от Германия е..achore написа:Само да питам колата да не е с газова уредба?
Казанчето с водата се оправи, просто е било замръзнало - дано някой датчик да е проблема за да ми свети тази лампа.. защото двигателя не се чува, работи много спокойно и си държи като загрее 900 оборота, което е нормално. В петък ще разбера и ще Ви пиша подробно каква е причината от диагностиката в TM Ауто - чукам на дърво да не е сериозна !
-
Мерси за отговора, може ли само да ме насочиш колко взимат за диагностика, тъй като от ТМ Ауто ми казаха 90 лева за 1 час и 30 минути, а тук виждам цени от 30-40 лева, но ако е същия уред като в ТМ Ауто и взимат по-тънко, то по-добре към тези пичове да се насоча.Akima написа:Виждам,че си от София - другия ти вариант за добър и проверен сервиз е ПитСтоп - http://www.pitstopbg.com!
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти