Моля за съвет
Моля за съвет
Здравейте колеги,
харесвам корола версо но знам много малко за модела.Имам огромното желание да притежавам тази марка макар и на старо.
Може ли да ми кажете при избора на колата примерно 2004 - 2006 г.кой модел е по добър.
Аз имам предпочитания към дизела но не знам с това купе какъв мотор е най подходящ 90к или 116к - стандартната версо и соло. На какво трябва да се обърне най напред внимание при огледа на колата като за начало.
Благодаря предварително за съветите.
харесвам корола версо но знам много малко за модела.Имам огромното желание да притежавам тази марка макар и на старо.
Може ли да ми кажете при избора на колата примерно 2004 - 2006 г.кой модел е по добър.
Аз имам предпочитания към дизела но не знам с това купе какъв мотор е най подходящ 90к или 116к - стандартната версо и соло. На какво трябва да се обърне най напред внимание при огледа на колата като за начало.
Благодаря предварително за съветите.
За този автомобил 90 к.с. определено е малък двигател. Карал съм варианта със 116 и пак ми се стори леко тромав, но със сигурност е по-добрият избор. Убеден съм че най-добре е 2.2 D4D 136 hp, но не знам дали този вариант се вписва в бюджета ти.
Въпроса за вариантите на дизелов двигател съм го обсъждал с един дилър на тойота и той си призна, че двигателят с 90 кс не е бил много сполучлив за по-големи модели. За яриса сигурно е супер обаче
!
Въпроса за вариантите на дизелов двигател съм го обсъждал с един дилър на тойота и той си призна, че двигателят с 90 кс не е бил много сполучлив за по-големи модели. За яриса сигурно е супер обаче

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти
Здравей и добре дошъл!
Доколкото разбирам си търси Verso - определено вземай или 2.0 D4D или 2.2 D4D,ако държиш на дизела.
Този сайт може да ти е полезен - http://www.usedcars.bg/.
Ако не е тайна с какъв бюджет разполагаш?

Доколкото разбирам си търси Verso - определено вземай или 2.0 D4D или 2.2 D4D,ако държиш на дизела.
Този сайт може да ти е полезен - http://www.usedcars.bg/.
Ако не е тайна с какъв бюджет разполагаш?
-
- Обратна връзка:
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
http://www.usedcars.bg/catalog/toyota/v ... 0_d-4d_sol
Тази ли имаш предвид?
Определено е страхотна! И аз му я препоръчвам.
Тази ли имаш предвид?

Определено е страхотна! И аз му я препоръчвам.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
взимай бензин 1.8 и не ги мисли тия дизели. нормален разход на гориво (около 10-11 градско), достатъчно мощен двигател (все пак не е тип кола, с която ще се състезаваш по светофарите), евтини консумативи и доста здрава. определено е добър избор според мен самия модел, но принципно не бих съветвал никого да си купи дизел на старо, но колегите дизелджии да си кажат и те мнението. иначе модела като модел е доста сполучлив според мен.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008