Нов Авенсис въпрос?
-
Днес видях стария Авенсис ( не най-стария, а двойката) в масленозелен цвят, комби и малко странен ми изглеждаше, нещо не ми допада поне на мен този цвят.
А иначе, цвета, поне за мен не е чак толкова маловажен, пък било то нова или стара кола.
А иначе, цвета, поне за мен не е чак толкова маловажен, пък било то нова или стара кола.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Докторе, колкото и странно да изглежда-ДА, тя е по-евтина...Заедно с всички други,които не са металик.Според мен е нормално ако единия продукт има нещо повече от другия, то първия да е по-скъп.Не съм наясно,но допускам и да е усложнен и самия процес на боядисване с боя-металик...zi_zi_top написа:...Бялата боя ли е най-евтина? Ако отидете в магазин за бои не оставате с такова впечатление...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Това е Божа работа! Може и ДВГ да е сменил, но ние (потенциалните купувачи) няма да разберем...Ael написа:..За 12 000км какво да е сменил ? 4 пъти масло ,накладки ,дискове ,амортисьори ,ремъци ....

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Стига бе ,Тойота са номер 1 !!! Те до 100 000км сменят само масло и водата на пръскалкитеzi_zi_top написа:Това е Божа работа! Може и ДВГ да е сменил, но ние (потенциалните купувачи) няма да разберем...Ael написа:..За 12 000км какво да е сменил ? 4 пъти масло ,накладки ,дискове ,амортисьори ,ремъци ....

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Спирачни дискове, накладки и филтри също biggrin.gifAel написа:Стига бе ,Тойота са номер 1 !!! Те до 100 000км сменят само масло и водата на пръскалкитеzi_zi_top написа:Това е Божа работа! Може и ДВГ да е сменил, но ние (потенциалните купувачи) няма да разберем...Ael написа:..За 12 000км какво да е сменил ? 4 пъти масло ,накладки ,дискове ,амортисьори ,ремъци ....Мойта на 10к тепърва се отпушваше ,как ще сменят двигател biggrin.gif
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Имам теория ,че с едни нови дискове можеш да изкараш над 100 000км както и с едни накладки над 70-80к. Всичко това много зависи от начина на шофиране и къде шофираш основноVesko написа:
Спирачни дискове, накладки и филтри също biggrin.gif

- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
бял авенсис
Днес видях БЯЛ нов Авенсис. Както не харесвам нито един Авенсис, на този ми останаха очите. Изглежда като лимузина, много стилно и представително. Избирайте белите! Точно е за @scorpion, винаги ще е чиста при него (че бялото и черното е красиво, когато е чисто)
п.с. знака не светеше, просто се появява при палене, та се зачудих що е то.

п.с. знака не светеше, просто се появява при палене, та се зачудих що е то.
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....