А на твоя въпрос опита ми подсказва, че няма правилен отговор:
Ако кажа : ДА - лошо - ще ми излезе лошо име

Ако кажа :НЕ - Рая ще се обиди laugh.gif
подсказва на БМВ ентуасиастите от съседната маса, че тая година и състезателните им хАвтомобили ще берат ядове от японска малолитражка biggrin.gif biggrin.gifmitoko написа:какво прави шкодаджия с ВВТИ-я на рядка версия японски двигател за който няма мануали (освен на японски) ???
След успешното сглабяне, промененото газоразпределение ще докара още поне 50к.с. отгоре laugh.gifmitoko написа:какво прави шкодаджия с ВВТИ-я на рядка версия японски двигател за който няма мануали (освен на японски) ???
На тези колкото и да им подсказваш файда няма,те горките са толкова заблудени че.........F20C написа:подсказва на БМВ ентуасиастите от съседната маса, че тая година и състезателните им хАвтомобили ще берат ядове от японска малолитражка biggrin.gif biggrin.gifmitoko написа:какво прави шкодаджия с ВВТИ-я на рядка версия японски двигател за който няма мануали (освен на японски) ???
То това сглабяне омазни ръцете и провали нещата. laugh.gifslowtraveler написа:След успешното сглабяне, промененото газоразпределение ще докара още поне 50к.с. отгоре laugh.gifmitoko написа:какво прави шкодаджия с ВВТИ-я на рядка версия японски двигател за който няма мануали (освен на японски) ???
И добре направи, защото там имаше друг за прегръщане.rudolf написа:п.с." слоу,,,аз не те познах. внушил си ми че си стар,преуспял и шишкав чичка, а в началото си помислих че си някой от селика феновете laugh.gif
.....и после вече не вървеше да те прегръщам кат се поусетих...
http://www.youtube.com/watch?v=OAOBFs9E ... h_responsezi_zi_top написа:И ти не си гледал внимателно! biggrin.gifgh0s7r1d3r написа:...Ти виждала ли си Тойота да не запалиреклами не сте гледали май
Става въпрос за Корола (рекламата беше на Корола Е12) и посланието беше: "Това е капан! Ти виждал ли си Корола да не запали?!"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост