Тясното е за спортната като ходиш да ръчкаш. За ежедневно возене си трябва по-широкоnowyaris написа:трябва да знаят че за тясно аз пари съм давал и ще давам/.

Akima написа: Ставаме трима - аз също предпочитам да знам,че компанията стои зад продукта си и ми гарантира,че я е грижа за безопасността ми и инвестицията ми в техен автомобил.
Само втория ти аргумент е неоспорим - да, твоята (а както и на милионите лоялни клиенти) инвестиция е много важна за тях.Akima написа:... компанията стои зад продукта си и ми гарантира,че я е грижа за безопасността ми и инвестицията ми в техен автомобил.
Хубаво е , че има хора , като Деската да си споделят , че иначе martod , MX5 , gicho , ghostrider, Scott и тн пичове ще излязат , като някакви много прозорливи хора . Но въпреки това все още нямаме списък от martod с автомобилни марки , които тестват колите преди да ги пуснат на пазара и когато ги пуснат те вече нямат никакви дефекти ! Най-вероятно няма и да дочакаме .desSs написа:мдам това лято на Е-класата ни отказаха спирачките на една магистрала в Италия, беше много "забавно"за щастие се разминахме без инциденти. като се прибрахме, в сервиза изчистиха некви грешки в компа, ако се случело още веднъж, чак тогава щели да сменят някаква част...е като знаят, че са сложили дефектна част, що направо не я сменят? тъпанари, първо тряа се пребием някъде
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 10 госта