само питам, има капацитети които рабират от дизел и 2т. те да кажат.dido4i написа:Това за новите двигатели -коман рейл система ,дали понасят двутактовото масло ?
Колеги помагайте има ли разлика в дюзите на 2,0 Д4Д и 2,2Д4Д
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: двутактово масло ???
BLAGODARQ KOLEGA
Благодаря колега , говорех в петак с момчето от ХАДО ,утре поръчвам това което ми препоръча и ще го тествам ,дано даде положителен резултат .
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
на какви км е колата ако не е тайна?
какво ми идва още на ум,понеже някакси ми се вижда невъзможно да проникнат боклуци през горивния филтър,евентуално само ако той е имал доста вода вътре,в някой студ да замръзне и да се разцепи филтриращия елемент.може би не е зле особено зимата от време на време да се изпуска водата от филтъра,има си помпичка на него,като преди това се позагрее,ако е много студено времето.
тия хора бая вода трябва да продават на тая бензиностанция.
а иначе 2-тактово масло се слага без проблем и при CR,аз карам отначало така,без да съм капацитет и без да разбирам от каквото и да било!
какво ми идва още на ум,понеже някакси ми се вижда невъзможно да проникнат боклуци през горивния филтър,евентуално само ако той е имал доста вода вътре,в някой студ да замръзне и да се разцепи филтриращия елемент.може би не е зле особено зимата от време на време да се изпуска водата от филтъра,има си помпичка на него,като преди това се позагрее,ако е много студено времето.
тия хора бая вода трябва да продават на тая бензиностанция.

а иначе 2-тактово масло се слага без проблем и при CR,аз карам отначало така,без да съм капацитет и без да разбирам от каквото и да било!