Тойота изтегля нови 1.7 млн. автомобила от пазара.
Това е последна информация от днес.В сервизната акция попадат автомобили Toyota Avensis с мотори два и 2,4 литра, произведени между 23 август 2002-а и 9 септември 2008-а, както и Lexus IS 250, произведени в периода от 31 август 2007-а до 3 февруари 2009-а. Според представители на фирмата, собствениците не трябва да се плашат, защото кампанията има препоръчителен характер и в случай на необходимост в колите им ще бъдат заменени подаващият бензинопровод възвратния клапан на помпата. Дефектът по принцип не е голям, но може да предизвика изтичане на гориво.
A car without TURBO is like a man without BALLS!
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Като започне кампанията ще отидеш до ТМА и ще провериш по ВИН-а - имаше колега с Camry от Америка и му оправиха педала на газта безплатно.KiLLeR написа:Днес в 24 часа пишеше за Авенсис от 2000 до 2008 към 300 и няколко бройки в българия ще отзоват, а това дали се отнася само за бензиновите или и за дизелчетата![]()
Защото мойта както е италианка ще ми се обадят ама друг път...някой, който има повече инфо нека да каже

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Можех да го оформя много по-културно,ама така по добре ще ме разберете.Може ли преди да започнеш да експлоатираш нещо да разбереш дали е дефектно.Може ли да твърдиш,че някой е Номер 2,а отстранява проблемите си предварително.Ако го прави,ще е номер 1.Шлаухата била по 1 лв.Това било такова,онова онакова.Ами никой не го кара Марто насила да кара Тойота,да купува Тойота и да се вози в Тойота.В края на краищата това нали е форум на любителите на Тойота,а не на мразещите Тойота.Ти си доволен от твоя Ярис,аз от моя.Другите да си лаят.А за другия ти въпрос:Да ,от собствен опит.alexandargv написа:Това пък на nowyaris изказването беше толкова просташко, че нямам думи просто. В този форум се споделят опит и мнения. Ти от опит ли го каза това?
-
- Получена благодарност: 1 път
Миналата кампания срещу "педалите"
след обаждане в ТМ ми казаха, че нямампроблем и наистина не бях викан.
Сега четейки, че става дума за 2.0 и 2.4 мотори (апропо Авенсис 2.4 безнин/дизел продава ли се в БГ !?!) отнова май ще се окаже, че няма проблем.
И въобщ енадявам се, че фейслифта и то вече последните произведени автомобили (какъвто е и моя) са наистина излекувани от всички болести на 2-то поколение Авенсис.
Поздрави и късмет с тази кампания !

Сега четейки, че става дума за 2.0 и 2.4 мотори (апропо Авенсис 2.4 безнин/дизел продава ли се в БГ !?!) отнова май ще се окаже, че няма проблем.
И въобщ енадявам се, че фейслифта и то вече последните произведени автомобили (какъвто е и моя) са наистина излекувани от всички болести на 2-то поколение Авенсис.
Поздрави и късмет с тази кампания !
абе то и на мен така ми казаха, но след няколко месеца като влязох в сервиза за оправяне на ММТ-то се оказа, че съм записана и за педалаscorpion написа:Миналата кампания срещу "педалите"след обаждане в ТМ ми казаха, че нямампроблем и наистина не бях викан.

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Десс,ти `шот си готина и приемчика е искал да те гледа още 15-20 минути! biggrin.gifdesSs написа:абе то и на мен така ми казаха, но след няколко месеца като влязох в сервиза за оправяне на ММТ-то се оказа, че съм записана и за педалаscorpion написа:Миналата кампания срещу "педалите"след обаждане в ТМ ми казаха, че нямампроблем и наистина не бях викан.
тъй че не бързайте да проверявате още в началото на кампаниите, явно впоследствие добавят и още автомобили

П.С.Това в Карком ли става?
мхм всичката готиност у мене laugh.gif в Карком, да. хем първия път проверявах на място, не по телефона, да кажеш няква грешка да е станала. два месеца след това получих писмо от София за кампанията, тогава звънях по тела на приемчика, каза няма страшно бе, ние пращаме писма на всички, за всеки случай. и сега вече ноември стана ясно, че всъщност съм у кюпа 

-
За педала ме викнаха,нямаше проблем,обаче разбутаха нещо мокета ли,какво е там не знам,и сега зимата ми събира от снега влагичка там доста.А дали са сменяли нещо не знам.Иначе звънят да напомнят за годишното обслужване,което според мен е добре.Ама мисля повече да не се отзовавам на сервизни кампании.ако нещо се обади/едва ли/тогава ще му търся колая.
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
вече почвам да се съмнявам в тези реколи
да не би да ни сменят някои от малкото останали оригинални японски части по колите ни с китайски заместител
може да ги препродават после на нисан/рено например,
че гледам логан-а 10 места по-напред от авенсис-а на 100к теста
да не би да ни сменят някои от малкото останали оригинални японски части по колите ни с китайски заместител
може да ги препродават после на нисан/рено например,
че гледам логан-а 10 места по-напред от авенсис-а на 100к теста
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Дори да е рекламен трик ползата е за крайния потребител!Raya написа:А дали не е рекламен трик? ...
Ако не те кефят кампаниите си купи Опел. Те нямат кампании..., безгрешни са! Ако има проблем, то проблема се дължи на неправилна експлоатация и шофьорска небрежност, следователно собственикът (шофьорът) трябва да си плаща ремонта.

След тази Тойота ще си купя пак Тойота!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!