Ами например на такива места където 4х2 кола не може, особено, ако е кално или заснежено.smb написа:gh0s7r1d3r написа:
ами, че са тегави за правене - тегави са, спор няма. на 6-цилиндровите свещите например се сменяват с вадене на мотора. обаче пък тия коли на какви места могат да отидат, просто не е истина biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na kvi mesta mogat da otidat? Mai vzehme da si fantazirame
Кой MX5 е най-добър - Анкета
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Ами, например, на места на които доста СУВ-ове не могат (може и заради теглото им да е незнам). Тествали сме ги доста, така, че имай ми доверие, като цяло нямат равни в класа си (говоря предимно за Аутбек и Легаси).Japanese_fever написа:Ами например на такива места където 4х2 кола не може, особено, ако е кално или заснежено.smb написа:gh0s7r1d3r написа:
ами, че са тегави за правене - тегави са, спор няма. на 6-цилиндровите свещите например се сменяват с вадене на мотора. обаче пък тия коли на какви места могат да отидат, просто не е истина biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na kvi mesta mogat da otidat? Mai vzehme da si fantazirame
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- Japanese_fever
-
Ами за форестър не зная, защото не съм имал възможността да му изпробвам възможностите. Но за легаси 1 и аутбек 3 мога да кажа само много, много хубави неща. Дори веднъж дърпахме една закъсала Кю 7-ца с аутбека. А легасито се качва по-високо от УАЗ
biggrin.gif biggrin.gif

-
- Japanese_fever
-
Ами, колега, нямам идея как е при STI (за мое съжаление). значи, мой приятел има аутбек 99 и трибека 06, а преди караше легаси 93. вилата му е на много кофти място, спускаш се по един много голям наклон по черен, кален път. слизането (зимно време или след проливен дъжд) общо взето не е голям проблем за всеки 4х4 автомобил, но качването е изключително забавно. трибеката има доста проблеми нагоре, но се качва, СУВ от типа на Кю7, МЛ и тн., нямат никакъв шанс (пробвано е веднъж, вече не се правят експерименти), ниви и уазки изключително трудно, по 1 час (200 метра), а аутбека и легасито, ако щеш вярвай, нямат почти никакъв проблем. Както казах, може би (а и най-вероятно) е заради ниското тегло и ниския център на тежестта, но факта си е факт - стига на места, където доста други не успяват. Друг експеримент - старото легаси се качи 20-30 метра по-високо от една УАЗ-ка по един баир. И няколко други опита, но да не заприличам на някои хора с луксозни японски имена. Аз говоря от личен опит, незнам по класациите какво пише. Не е пробвано с TLC, за нея съм почти убеден, че ще се изкачи догоре, някой ако е мераклия да го водя да пробваме.smb написа:след това изказване как да ти имам доверие ?gh0s7r1d3r написа:Ами, например, на места на които доста СУВ-ове не могат (може и заради теглото им да е незнам). Тествали сме ги доста, така, че имай ми доверие, като цяло нямат равни в класа си (говоря предимно за Аутбек и Легаси).Japanese_fever написа:
Ами например на такива места където 4х2 кола не може, особено, ако е кално или заснежено.![]()
а аз като човек притежавал и субару и SUV мога да ти кажа, че не се сещам за такова място където субаруто ще стигне а SUV-то да не може. Вярно на леко заснежено и заледено се държи по-добре заради теглото и ниския център на тежеста и всичките тея диференциали на STI, обаче за стигане на определени места недей да ме убеждаваш.... едиствано ако ги сравняваш с мини-ванове като хонда CRV или RAV4 може да имат някое предимство
Виe се бъзикате с човека, но не забравяйте, че тука в Чикаго (а и в целия район) няма и един баир и всичките 4x4 джиткат по равното, и най-много с някоя заснежена улица да се преборят ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Който иска да катери ... взема един Land Rover Defender - там е истината ;) Малко ще му е кофти през останалото време де ...

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
има една песен лъжа е особено за УАЗ-ката и легасито , според мен има надценяване на субару , не знам каква е толкова разликата в преимуществото не неговото 4х4 над кола в неговия клас примерно на едно ауди олроодgh0s7r1d3r написа:Ами за форестър не зная, защото не съм имал възможността да му изпробвам възможностите. Но за легаси 1 и аутбек 3 мога да кажа само много, много хубави неща. Дори веднъж дърпахме една закъсала Кю 7-ца с аутбека. А легасито се качва по-високо от УАЗbiggrin.gif biggrin.gif
п.п. уаските и нивите са били 100% с нови гуми минимум на 10 години
та да не забравяме че на първо място са гумите, а за КЮ7 (ане съм фен на ауди камо ли на кю7) мога да кажа че поради голямото си тегло много бързо износва гумите а и летните гуми на един Кю7 бмв х5 и х6 , кайен ...и тн. не стават за кал те почти нямат напречни канали
а забравих Узката която зарежда зиме и лете Хижа Мальовица а за този маршрут гарантирам ,че собственика на легасито няма да посмее да тръгне най малкото щтото бая ще го одраска
Последно промяна от andrian999999 на 27 Яну 2011 21:22, променено общо 2 пъти.
професионален мапер
Imash greshka - Toyota 4X4 rulira!MX5 написа:
Виe се бъзикате с човека, но не забравяйте, че тука в Чикаго (а и в целия район) няма и един баир и всичките 4x4 джиткат по равното, и най-много с някоя заснежена улица да се преборят ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Който иска да катери ... взема един Land Rover Defender - там е истината ;) Малко ще му е кофти през останалото време де ...