защо не ми изгарят крушките на фаровете? единия е готов!
-
незнам, обаче на яриса постоянно нещо не свети. фаровете по-рядко, но отзад светлините са му супер калпави и постоянно я габарит, я стопче, незнам крушките по магазините ли са скапани... макар, че оригиналните не изкараха и 1 година, а крушка на фар смених за сефте на 1 г. и малко. та явно на jim beam са дефектни някакви и за това не горят
biggrin.gif

SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
-
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 100 пъти
- Получена благодарност: 179 пъти
Джим споко по-нататък като поръчвам за братовчед ми и за номера на моята Корола отзад ще ти пиша - искам първо да ги тествам тия,защото има и други разновидности.jim_beam написа:Akima що не каза по-рано вe?Akima написа:...
Сега съм си поръчал от UK ледове и ще пиша отзиви като пристигнат:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT

много странно наистина, мойто яре е на три години и половина, сменяла съм само веднъж къси светлини, отзад още е с оригиналнитеgh0s7r1d3r написа:незнам, обаче на яриса постоянно нещо не свети. фаровете по-рядко, но отзад светлините са му супер калпави и постоянно я габарит, я стопче, незнам крушките по магазините ли са скапани... макар, че оригиналните не изкараха и 1 година, а крушка на фар смених за сефте на 1 г. и малко. та явно на jim beam са дефектни някакви и за това не горятbiggrin.gif

възможно ли е при теб да има проблем в окабеляването, или някъде другаде...?

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
И аз имах същия проблем като на колегата Джим бийм . Преди седмица обаче успях да го оправя. Ето какво свалих от Лексотана:

Та решението на проблема е следното. Сваляш тези проблемните и слагаш някви каквито намериш на пазара. Така ще почнат да горят през 6 месеца и ще си най-щастливия

Та решението на проблема е следното. Сваляш тези проблемните и слагаш някви каквито намериш на пазара. Така ще почнат да горят през 6 месеца и ще си най-щастливия

Последно промяна от Ael на 25 Яну 2011 14:08, променено общо 1 път.

-
Ами отзад габаритите със сигурност имат някакъв проблем с окабеляването или с платката, защото ту гасне едната ту другата крушка и като бия един шамар на стопа и тръгва за известно време и после пак гасне и накрая изгаря. обаче отпред незнам защо на 1 година смених крушка. а твоите не са ли Н4 как смени само къса светлина?desSs написа:много странно наистина, мойто яре е на три години и половина, сменяла съм само веднъж къси светлини, отзад още е с оригиналнитеgh0s7r1d3r написа:незнам, обаче на яриса постоянно нещо не свети. фаровете по-рядко, но отзад светлините са му супер калпави и постоянно я габарит, я стопче, незнам крушките по магазините ли са скапани... макар, че оригиналните не изкараха и 1 година, а крушка на фар смених за сефте на 1 г. и малко. та явно на jim beam са дефектни някакви и за това не горятbiggrin.gif
![]()
възможно ли е при теб да има проблем в окабеляването, или някъде другаде...?в смисъл сякаш не е нормално толкова често да сменяш крушки...
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 100 пъти
- Получена благодарност: 179 пъти
Твоята е правена/проектирана от руснак!gh0s7r1d3r написа:Ами отзад габаритите със сигурност имат някакъв проблем с окабеляването или с платката, защото ту гасне едната ту другата крушка и като бия един шамар на стопа и тръгва за известно време и после пак гасне и накрая изгаря. обаче отпред незнам защо на 1 година смених крушка. а твоите не са ли Н4 как смени само къса светлина?

-
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
- Обратна връзка:
Това са крушките за фаровете за мъгла, а те са 51 ватаjim_beam написа:Ael това си е направо за рекордите на гинес!![]()
интересно мислех си че всички са 55W по бдс.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
TATI написа:Това са крушките за фаровете за мъгла, а те са 51 ватаjim_beam написа:Ael това си е направо за рекордите на гинес!![]()
интересно мислех си че всички са 55W по бдс.
ееееее ако е така значи Ael излиза веднага от гинес,все пак фаровете за мъгла надали някой се сеща да ги включи.при мен проблема е друг,говоря за късите,които винаги светят!

e що не идеш в сервиза да я погледнат, нали е гаранционна?gh0s7r1d3r написа:Ами отзад габаритите със сигурност имат някакъв проблем с окабеляването или с платката, защото ту гасне едната ту другата крушка и като бия един шамар на стопа и тръгва за известно време и после пак гасне и накрая изгаря. обаче отпред незнам защо на 1 година смених крушка. а твоите не са ли Н4 как смени само къса светлина?
нямам идея какви са ми крушките, и Н4 не знам какво е