Toyota FJ Cruiser
ехааа, честито и на двама ви
много безаварийни и изпълнени с положителни емоции мили biggrin.gif
аз мисля че ФДжей за всекидневна употреба е по правилният избор от 4руннера, а че е по "фешън" мисля че няма нужда да се отбелязва
интересно ми е защо "смб" премина от Субару на ВиТак

много безаварийни и изпълнени с положителни емоции мили biggrin.gif
аз мисля че ФДжей за всекидневна употреба е по правилният избор от 4руннера, а че е по "фешън" мисля че няма нужда да се отбелязва

интересно ми е защо "смб" премина от Субару на ВиТак

If in doubt....Flat out!!!
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: Тойота ФъДж
честито !!! при цена на бензина 2,40лв това в БГ ще те разори biggrin.gif и ще трябва да ползваш услугите на БАСМАНЧОALTEZZA написа:parvata mi Toyota
професионален мапер
- blueSKYLINE
- Обратна връзка:
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Тебе те знаеме, че си добър с триона и то електрическия.smb написа:
имам трион, ще те съберем някак
Само гледай като влезеш в FJ cruiser-a да не почнеш да го заобляш с триона! laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Japanese_fever
ne sam ia snimal ot vatre, no principno e takavJapanese_fever написа:Фифи, ще пуснеш ли снимки и от вътре?
Вътре повече място ли има от 4RUNNER-a?

panela pokrai radioto e boiadisan v cveta na kolata, koeto pri men shte reche che e bial, ili inache kazano, shte e parvoto neshto koeto shte bade zameneno(nai-veroiatno s cheren)
miasto za glavata imam dosta poveche ot 4Runner, tai kat FJ niama opciata za sunroof. samo che pak 4Runner ima teleskopichno kormilo, koeto pak dava malko po-udobna stoika za racete i krakata.
Последно промяна от ALTEZZA на 26 Яну 2011 19:09, променено общо 1 път.
->
- Japanese_fever
Хубоста при него е била на последно място, но пък функционалността на първо - RIDGIT. Военните машини също не може да се нарекат красиви, но си имат чар.
За първи път видях FJ cruiser на автосалона в Чикагобеше син) мисля преди около 6-7 години.
Дизайна определено ме привлече. Също бяха наредили някакви кирки и лопати около него за декор. Не съм вярвал, обаче че ще влезе толкова бързо в серийно и ще стане толкова популярен сред оффроудърите. Повече го виждах като тези концепти 'дето идват и си заминават без да стигнат до конвейра.
Но ти си казвал, че е бил направен по молба на офф роуд ентусиастите.
За първи път видях FJ cruiser на автосалона в Чикагобеше син) мисля преди около 6-7 години.
Дизайна определено ме привлече. Също бяха наредили някакви кирки и лопати около него за декор. Не съм вярвал, обаче че ще влезе толкова бързо в серийно и ще стане толкова популярен сред оффроудърите. Повече го виждах като тези концепти 'дето идват и си заминават без да стигнат до конвейра.
concepta e ot 2003 godina, kadeto poluchava goliam interest ot offroad intusiastite i na pazara se poiaviava 3.5 godini po kasno. tova koeto men me uchudva e kolko mnogo concepta si prilicha na deistvitelnata kolaJapanese_fever написа:Хубоста при него е била на последно място, но пък функционалността на първо - RIDGIT. Военните машини също не може да се нарекат красиви, но си имат чар.

->
- Japanese_fever
Да, това е много интересно.ALTEZZA написа: Тova koeto men me uchudva e kolko mnogo concepta si prilicha na deistvitelnata kola
Може би защото от самото начало са тръгнали да работят по функционалност и техническата част и дизайна си е останал така. Не е бил приоритет при този модел. Но така се отличава от масата офф роуд машини.
Интересното е, че съм виждал и жени да го карат, но в жълто. biggrin.gif