Кой MX5 е най-добър - Анкета
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Japanese_fever
..и не само!
Субарото на ниските боботи като прегракнала фолк певица (но не от пеене), а 350 и 370Z мъркат като котета в поза кучешката.
Да мина ли и през класическата музика?
Субарото на ниските боботи като прегракнала фолк певица (но не от пеене), а 350 и 370Z мъркат като котета в поза кучешката.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor? Kakvo gi interesuva horata kak ti chuvash kolite? Dostatuchno e da kajesh che ne ti hareva! Aide bez kategorizacii - ne kato da si karal nqkoga Z ili WRXJapanese_fever написа:..и не само!

- Japanese_fever
Звука определено е личен избор. Не съм казал, че не го харесвам, просто си упражнявам сравенията и проверявам дали четеш редовно форума. biggrin.gifV35GTR написа: WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor?...
Не знаех, че за да чуя звука на една кола трябва задължително да я кара.
п.п.
Махам се, че smb-то пак ме погна с чука.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
-
това, че няма сняг, не означава, че 4х4 е излишно според мен, но това си е въпрос на личен избор ;)
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!

а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!

SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
-
хахахах, никого, никога и за нищо не агитирам. при никакви условия. естествено, ако някой плаща, не се брои хахахах. но като цяло ме боли нема да ти казвам кое, относно това кой какво кара, какво харесва и т.н. стига да не се превъзбужда излишно по некви пластмасово-ламаринени кошове, дето като цяло са на едно дередже всички.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Как ли - ВитААААААкТракТракТрак!smb написа:samo ne kaza hondite kak zvuchat lol laugh.gifJapanese_fever написа:Звука определено е личен избор. Не съм казал, че не го харесвам, просто си упражнявам сравенията и проверявам дали четеш редовно форума. biggrin.gifV35GTR написа: WTF!?! ne mislish li che zvuka e lichen izbor?...
Не знаех, че за да чуя звука на една кола трябва задължително да я кара.
п.п.
Махам се, че smb-то пак ме погна с чука.

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
почти като на 911 laugh.gif laugh.gif laugh.gifDanielzZz написа:Прав си,не движат колата.Ама звука при мен задвижва емоциите.На мен също.Просто Субито според мен има най-вулгарния 4 цилиндров звук.nov написа:Лично на мен звука на Супра ми допада повече от на Субито, както и на Нисан 350,370 зет.
професионален мапер
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
и оттам идва кризата понеже не се чупят нема сервизизи а само инженери от НАСА може да ги поправят,а магазините за авточасти фалират laugh.gif laugh.gif laugh.gifgh0s7r1d3r написа:това, че няма сняг, не означава, че 4х4 е излишно според мен, но това си е въпрос на личен избор ;)
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!![]()
![]()
професионален мапер
-
ами, че са тегави за правене - тегави са, спор няма. на 6-цилиндровите свещите например се сменяват с вадене на мотора. обаче пък тия коли на какви места могат да отидат, просто не е истина biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifandrian999999 написа:и оттам идва кризата понеже не се чупят нема сервизизи а само инженери от НАСА може да ги поправят,а магазините за авточасти фалират laugh.gif laugh.gif laugh.gifgh0s7r1d3r написа:това, че няма сняг, не означава, че 4х4 е излишно според мен, но това си е въпрос на личен избор ;)
а за здравина при субару няма какво да говориме - недостижима, дори и за обезглавителя на луксозни коли лексус. имам приятел, който кара само субару и като го пита някой дали са му скъпи частите и умира от кеф, че може да си използва любимия отговор по темата. скъпи ли са частите на субаруто? - не знам, никога не съм купувал!![]()
![]()