http://www.chicagovw.org/Old%20Events/C ... 0autox.htm
Пистата явно беше добра за задно ,понеже първите 3 места са от коли със задно.
А сега оправданията.
Първо още от първата обиколка колата ми се ебаваше на славомите и на острия завой ,губеше рязко мошност. По късно ми изкочи една от тръбите на ИнтерКулера (от там по мое мнение всичкита пари идващи от OilCach-a се забиха във Дебитомера) крайния резултат е че показанията на дебитомера заспаха на 3KHz ,и това беше. Оправих тръбата на Кулера ,но колата работеше странно. Със Паразитите увеличих малко честотата на около 5KHz и със голяма мъка прибрах колата.
Та кво друго да кажа ,на таз писта трябват яко гуми - правите са единтвеното место където имам някакво преимушество ,НО тия гадиове беха наслагали конуси по такъв начин че да не мога дори и втора до край да опъна.
И на последно място ,със задната щанга на наи-агресивна дупка (както и при Алтезов) ,колата става трудна за каране - изисква доста опит за да може човек да използва преимуществото на задното - ма кво да се прави ша се научиме един ден

P.S. Пистата е тестова писта на известната фирма за Гуми "TireRack" ,настилката е СПЕЦИАЛНА което е много добре защото разликте между сухо и мокро са минимални НО подобна настилка беше неприятна изненада за мене понеже нормалната обратна връзка от достигане на лимита във завоя (Свистене на гуми) праткически я нямаше или беше много странна/слаба.