бат Пешо благодарско за подкрепата
А относно колата - мисля че много пъти споменах, че на този етап си е за ежедневна употреба ...
Не съм професионален състезател и не искам да мисля само за излизането на пистата с този автомобил ...
Искам да го поддържам в прилично състояние:
-Двигателя да е ОК и да знам че по всяко време мога да се наслаждавам на силата му ..
-Окачването и гумите да са ОК за да се чувствам стабилен и да не се притеснявам в дадени ситуации ...
-Искам да ми е удобно и приятно като влезна в нея - за да се насладя на шофирането на този великолепен автомобил
... това гоня ..
и да има музика в колата (заводската + активен суб {mini} ... и за сега едно 2динно китайче) - не е ползвам много много - но знам че има и като си почивам в колата - слушам качествена музика ...
та така ... дано жената да не прочете темата че ще почне да ревнува - аз такива суперлативи наприказвах

....
Ама кво да кажа - не съм е карал от бъдни вечер - след като претърпя нищожно ПТП в Пловдив с неизвестен извършител - който не успях да хвана - защото ми изкриви нещо по предницата ... и така
Та за това е и на бояджия - да и оправи калника и дреболийките който исках да боядисам по нея + да залепи бронята (че беше леко разцепена като е взех) ...
и така - сега е очаквам в нов вид - стегната .. + 4 кашона части за нея + седалки + много мерак

- ще видим до къде ще е докараме
А някой ден като ме обземе рали манията - може и да си купя Ралиджийка ГТ-4 и да се забавлявам с нея
От мен толкова за сега ... скоро ще има снимки
Поздрави и усмивки!
Dimitroff