Lexus обезглави конкуренцията в луксозния клас
Та воланите са едни и същи ,ето виж.........
Дано най-накрая мирясаш с тоя волан
Версо 2008 и РХ400 2008
Версо 2008 и РХ400 2008
- Прикачени файлове
-
- 2008 Lexus RX 400h interior.jpg (16.8 KiB) Преглеждано 3587 пъти
-
- interior-2008-toyota-corolla-verso-razlog-pic-2-123.jpeg (23.55 KiB) Преглеждано 3587 пъти
A car without TURBO is like a man without BALLS!
-
ми в качеството на материалите вътре принципно, но ако някой четеше тука какво пиша, а не само да се афектира и да ми измисля думи, щеше да забележи, че не съм казвал, че БМВ, Ауди или нещо друго било с по-качествени материали. Казвам, че Лексъс RX 400h до болка прилича на версо.
а колегата LEXUS, дали се е качвал в LEXUS или ги гледа в гугъла и ги усеща нещата, че малко се съмнявам, а и малко се дразня, когато някой ми поставя етикети. и освен това, аз много добре знам, кое е актуалния модел, но на този етап, мога да си позволя 2-3-4 годишен екземпляр от предишното поколение и такива гледам и пробвам и от такива си изказвам впечетлението. Ако ти караш LS 600, ок, браво, само, че малко се съмнявам...
а колегата LEXUS, дали се е качвал в LEXUS или ги гледа в гугъла и ги усеща нещата, че малко се съмнявам, а и малко се дразня, когато някой ми поставя етикети. и освен това, аз много добре знам, кое е актуалния модел, но на този етап, мога да си позволя 2-3-4 годишен екземпляр от предишното поколение и такива гледам и пробвам и от такива си изказвам впечетлението. Ако ти караш LS 600, ок, браво, само, че малко се съмнявам...
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Не , ти ще бъдеш обявен за фанатик ,щото си извън клишето на господина с многото букви, който в началото твърдеше,че немските луксозни марки били с повече екстри и по-комфортни от Лексус,сега спря да квичи тази лъжа след като се осъзна къде се намира и започна да крещи с големи букви други нонсенси. Лексусите изобщо не са с евтина пластмаса за разлика от БМВ и Мерцедес в някои техни модели. Да ме извинява господина с многото букви. И Лексус се доказа като изхвърли от най-продаваните ликсозни коли в Америка Мерцедес и БМВ. Пък Лексус ги изпревари с качествата си, и за това печели прочуванията за клиентско задоволство. Лексус винаги предлага повече екстри от немските луксозни марки. Да не говорим ,че тихите му хибриди са недостижими за германците!nov написа:Не съм фанатик ама това табло на Лексотана ми се струва, че е изпреварило времето си технологично и на дизайн разбира се, пък ако да са му копчетата и от Старлет.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
Аз много добре знам, че са еднакви, защото карам Версо, а от няколко дни обикалям да оглеждам RX, радвам се, че ти си забелязал най накрая за кои модели говоря и си открил приликите.miLen4o написа:Та воланите са едни и същи ,ето виж.........
Версо 2008 и РХ400 2008
Добре, хайде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже, не си ли приличат доста тези 2 снимки?
-
Комичен ставаш, стига с тия проучвания, дето ги четеш, че не спря с тия бръщолевици. Кога казах, че са с повече екстри серийно?LEXUS написа:Не , ти ще бъдеш обявен за фанатик ,щото си извън клишето на господина с многото букви, който в началото твърдеше,че немските луксозни марки били с повече екстри и по-комфортни от Лексус,сега спря да квичи тази лъжа след като се осъзна къде се намира и започна да крещи с големи букви други нонсенси. Лексусите изобщо не са с евтина пластмаса за разлика от БМВ и Мерцедес в някои техни модели. Да ме извинява господина с многото букви. И Лексус се доказа като изхвърли от най-продаваните ликсозни коли в Америка Мерцедес и БМВ. Пък Лексус ги изпревари с качествата си, и за това печели прочуванията за клиентско задоволство. Лексус винаги предлага повече екстри от немските луксозни марки. Да не говорим ,че тихите му хибриди са недостижими за германците!nov написа:Не съм фанатик ама това табло на Лексотана ми се струва, че е изпреварило времето си технологично и на дизайн разбира се, пък ако да са му копчетата и от Старлет.
Друго. Я покледни един GS 2006та година с какво копче му се изключва TRC-то и как му се променят настройките на окачването и как се включва зимния режим. Погледни копчето само и замълчи. И човека, когото цитирах за дебелите евтини пластмасови копчета и чието име няма да назовавам, със сигурност има възможност да си купи не Тойота, не Лексус, а ТМА. И със сигурност се е повозил в доста повече коли, отколкото ти си виждал в интернет.
- LEXUS
Виж какво , не е нужно да ми се обясняваш като пубертет от 8-ми клас. Дадох ли ти нагледен материал , оня или оная от Камор изобщо не ме интересува. На приказки от някой или някоя не вярвам , виждаш ли го или пак да ти постна снимките:gh0s7r1d3r написа:Комикс, стига с тия проучвания, дето ги четеш, че не спря с тия бръщолевици. Кога казах, че са с повече екстри серийно?LEXUS написа:Не , ти ще бъдеш обявен за фанатик ,щото си извън клишето на господина с многото букви, който в началото твърдеше,че немските луксозни марки били с повече екстри и по-комфортни от Лексус,сега спря да квичи тази лъжа след като се осъзна къде се намира и започна да крещи с големи букви други нонсенси. Лексусите изобщо не са с евтина пластмаса за разлика от БМВ и Мерцедес в някои техни модели. Да ме извинява господина с многото букви. И Лексус се доказа като изхвърли от най-продаваните ликсозни коли в Америка Мерцедес и БМВ. Пък Лексус ги изпревари с качествата си, и за това печели прочуванията за клиентско задоволство. Лексус винаги предлага повече екстри от немските луксозни марки. Да не говорим ,че тихите му хибриди са недостижими за германците!nov написа:Не съм фанатик ама това табло на Лексотана ми се струва, че е изпреварило времето си технологично и на дизайн разбира се, пък ако да са му копчетата и от Старлет.
Друго. Я покледни един GS 2006та година с какво копче му се изключва TRC-то и как му се променят настройките на окачването и как се включва зимния режим. Погледни копчето само и замълчи. И човека, когото цитирах за дебелите евтини пластмасови копчета и чието име няма да назовавам, със сигурност има възможност да си купи не Тойота, не Лексус, а ТМА. И със сигурност се е повозил в доста повече коли, отколкото ти си виждал в интернет.
Копчета Лексус:
http://izmostock.photoshelter.com/image ... c6BGfrIwio
Копчета БМВ:
http://www.bmw-rentacar.com/the-new-201 ... ained.html
Оня от Камор да ги говори тия на такива като тебе.
- LEXUS
gh0s7r1d3r написа:Комичен ставаш, стига с тия проучвания, дето ги четеш, че не спря с тия бръщолевици. Кога казах, че са с повече екстри серийно?LEXUS написа:Не , ти ще бъдеш обявен за фанатик ,щото си извън клишето на господина с многото букви, който в началото твърдеше,че немските луксозни марки били с повече екстри и по-комфортни от Лексус,сега спря да квичи тази лъжа след като се осъзна къде се намира и започна да крещи с големи букви други нонсенси. Лексусите изобщо не са с евтина пластмаса за разлика от БМВ и Мерцедес в някои техни модели. Да ме извинява господина с многото букви. И Лексус се доказа като изхвърли от най-продаваните ликсозни коли в Америка Мерцедес и БМВ. Пък Лексус ги изпревари с качествата си, и за това печели прочуванията за клиентско задоволство. Лексус винаги предлага повече екстри от немските луксозни марки. Да не говорим ,че тихите му хибриди са недостижими за германците!nov написа:Не съм фанатик ама това табло на Лексотана ми се струва, че е изпреварило времето си технологично и на дизайн разбира се, пък ако да са му копчетата и от Старлет.
Друго. ....
Това ти ли писа, та дори с голям шрифт и червени букви.gh0s7r1d3r написа:Това имам в предвид, като казвам, че на лукс и екстри германците са ненадминати.

-
http://store.interlease.bg/img/1769/9-big.jpg - Лексъс ГС 430 2006 г.
БМВ 750 2006 г. http://www.bmwtowson.com/research/image ... terior.jpg
Такива, като мене имаш в предвид какви точно? Като какъв ме категоризираш, че не те разбирам.
Такива, като мене имаш в предвид какви точно? Като какъв ме категоризираш, че не те разбирам.
Последно промяна от gh0s7r1d3r на 22 Яну 2011 23:31, променено общо 1 път.
-
Не ми вади думите от контекста, ако обичаш.LEXUS написа:gh0s7r1d3r написа:Комичен ставаш, стига с тия проучвания, дето ги четеш, че не спря с тия бръщолевици. Кога казах, че са с повече екстри серийно?LEXUS написа: Не , ти ще бъдеш обявен за фанатик ,щото си извън клишето на господина с многото букви, който в началото твърдеше,че немските луксозни марки били с повече екстри и по-комфортни от Лексус,сега спря да квичи тази лъжа след като се осъзна къде се намира и започна да крещи с големи букви други нонсенси. Лексусите изобщо не са с евтина пластмаса за разлика от БМВ и Мерцедес в някои техни модели. Да ме извинява господина с многото букви. И Лексус се доказа като изхвърли от най-продаваните ликсозни коли в Америка Мерцедес и БМВ. Пък Лексус ги изпревари с качествата си, и за това печели прочуванията за клиентско задоволство. Лексус винаги предлага повече екстри от немските луксозни марки. Да не говорим ,че тихите му хибриди са недостижими за германците!
Друго. ....Това ти ли писа, та дори с голям шрифт и червени букви.gh0s7r1d3r написа:Това имам в предвид, като казвам, че на лукс и екстри германците са ненадминати.
-
Аз предлагам американците да пратят по някое доларче от на татковците им парите, дето ги харчат отвъд океана и да организираме на LEXUS един уикенд с 3-4 рентакарски лексуса, та поне да има защо да му е такъв никнейма. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 

- LEXUS
Може ли да обясниш по коя логика и в рамките на кой контекст biggrin.gif сравняваш Лексус ГС с БМВ 750?gh0s7r1d3r написа:http://store.interlease.bg/img/1769/9-big.jpg - Лексъс ГС 430 2006 г.

- LEXUS
Интересен човек си. Хем не си запознат с Лексус, хем немските според теб били по-луксозни?! Според мен пък си жертва на клишетата. Но твое мнение, би трябвало да се уважава всяко мнение. Но не ни го налагай с големи червени букви, защото ние сме на противоположното!gh0s7r1d3r написа:......... но за мен по-луксозни автомобили от Мерцедес, БМВ и Ауди няма. (говорим за масовите автомобили, Бентли, астън и прочее ги пропускаме)
Вярно е, че не съм много запознат с Лексъс-ите......

-
http://1.bp.blogspot.com/__kjL7rUis08/S ... Series.jpg
ето ти 5та серия, че онази снимка и без това съм я объркал нещо .
ето ти 5та серия, че онази снимка и без това съм я объркал нещо .
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Хич не си приличат.gh0s7r1d3r написа:miLen4o написа:Та воланите са едни и същи ,ето виж.........
Версо 2008 и РХ400 2008
Добре, хайде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже, не си ли приличат доста тези 2 снимки?
Горната (Версото) по средата прилича на домашен робот (от филмите) със очички и носле:)))))))
Долната (Лексуса) прилича на два педала и клозет по средата м/у тях:)))))
Воланите май си приличат, ама хич няма да ми дреме, ако ще стои емблемата на Лексус