gh0s7r1d3r написа:
АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ЧЕТЕТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ, ВИЕ НЕ ....................
Ооооооо райдър тамън на време идваш след като другия не особенно бързо развиващ се се поусра . Та я кажи сега за лукса какво точно и по-комфортното на Q7-цата спрямо RX450h ? Или може би волана не ти е удобен ? Ти нещо май си се понапил вземи си намали буквите , че нещо много се караш тука няколко мнения !!! Те и хамериканците си мислят , че се ебават тука с хорицата ама , като се смесят с тълпата са си все в тия

.
Кажи ся по-кофти е волана да ти е от версо и колата да ти е здрава , икономична и тиха или е по-кофти да си купиш Ауди в , което единствената разлика с Пасат , Туарег , Голф и тн измишльотини е волана но за сметка на това , харчи много , троши се и вдига сажди до небето ? Ама ми го напиши ако можеш с още по-големи и червени букви , че аз мнения от хора без мнение трудно ги възприемам .
MX-са пък бърза да е актуален с ферарито с дръжките ХАХАХАХАХАХА. Врато не знам как е при вас но тука май само Q7-ца не можеш да си купиш с дръжки на прозорците ! Та до тук с лукса при германците !!! Само някой абсолютно изпаднал форумен палячо може да твърди , че немска кола някога е била базово с повече екстри или по-комфортна от АНАЛОГИЧНА японска !!!!!!!! Но понеже райдъра си го знаем пък и не беше срал тези дни по форума няма да му се сърдим от последните няколко менения с големи червени букви

.
Веско има проблем с фаровете , а колегата му сигурно за 5-ти път му сменяват софтуера , кутията и бог знае още какво на хипер-мега-луксозния котур

.
Марто вика те Японците вчера направиха хибрида , другия вика ферарито е с дръжки на джамовете , оня пък се обажда , че Лексуса бил със волан от Версо .........

?!?!?!
Еми пичове явно ние нещо не сме в ред , а вие сте супер яки реалисти и сте светнати за всичко в живота ! Дето се казва за вас тайни няма

.
РАВНЕНИЕ НА ДЯСССССССНОООООО , ЗА ПООООООООЧЕЕЕЕЕЕСТ
ЛЕКСУС Е НОМЕР ЕДНО И НИКАКВИ СМЕШКОВЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ РЕАЛНОСТТА