Ярис - нов блок
Ярис - нов блок
Привет,
Ярисът ми след като миналото лято спука водна помпа при прегряване вече повече от година го мъча да го оправям, но не става нямам парно и напоследък ми загрява при усилие над 3000 оборота. В тойота Пазарджик преди малко ми се обадиха, че блокът като цяло си е отишъл (главата също се е изкривила, но тя ще се шлайфа (което вече го правих веднъж))
Нюкой да има представа къде мога да намеря читав блок на старо, че нов е невъзможно скъп.
Колата е Ярис D4D 2004
Благодаря
Ярисът ми след като миналото лято спука водна помпа при прегряване вече повече от година го мъча да го оправям, но не става нямам парно и напоследък ми загрява при усилие над 3000 оборота. В тойота Пазарджик преди малко ми се обадиха, че блокът като цяло си е отишъл (главата също се е изкривила, но тя ще се шлайфа (което вече го правих веднъж))
Нюкой да има представа къде мога да намеря читав блок на старо, че нов е невъзможно скъп.
Колата е Ярис D4D 2004
Благодаря
-
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти
Ако търсиш цял двигател - http://www.cars.bg/u249798
Има и други тоталки.Освен това виж и колегите с оргиналните части в раздел Магазини дали не могат да помогнат - със сигурност цената ще е по-добра!
И успех,че сериозен филм снимаш!
Има и други тоталки.Освен това виж и колегите с оргиналните части в раздел Магазини дали не могат да помогнат - със сигурност цената ще е по-добра!

И успех,че сериозен филм снимаш!

Е сигурно е така, но явно другият двигател няма как да се сложи целия. Така или иначе този вариант е много по-добър и изгоден от всичко друго, което имах като възможност, а и от сервиза си носят отговорност защото те са го намерили.Bass_Man написа:Е защо само главата и блока ве пич ? Това е много по-скъпо да пускат другия двигател в коша и това е .
Да не бързам със заключенията, преди всичко да свърши, но мога да препоръчам сервиза на Тойота в Пазарджик. Като цени и отношение са в пъти по-добри от ТМ Ауто, а и предлагат варианти извън стандартната реакция на фирмен сервиз ("ами нов струва толкова, оправяй се....").
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: zapitvane
kolkoto dadesh za tqhdorkata_7 написа:Nqkoi moje li da mi kaje kolko sttruvat zadni nakladki. karam toyota yaris 2007 g.

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 97 пъти
- Получена благодарност: 177 пъти
Re: zapitvane
Има търговци на накладки в раздел сервизи/магазини - питай тях!dorkata_7 написа:Nqkoi moje li da mi kaje kolko sttruvat zadni nakladki. karam toyota yaris 2007 g.