загуба на масло на Toyota Auris 2010
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Градско,Ником са много любезни и отзивчиви,обаче са хлъзгави като малки сомчета-много умно я подкарай работата и по никакъв начин не почвай с рогата напред,щото 5 години си им в ръчичките.Аз Току що се отървах.Иначе ако ги гъдилкаш,всичко ще направят за теб-заплатите им са малки и работят само за чест и слава.
Успех

- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Re: загуба на масло на Toyota Auris 2010
Land Cruiser 200 харчи по- малко. laugh.gifnasko63 написа: на всеки 5 хиляди километра се налага да доливам по литър и половина двигателно масло в чисто новата ми тойота аурис с двигател 1.4 - D4D. За 15 хиляди километра съм долял 4 литра масло
-
Дори осмака ми Московец не е харчил толкова масло, а за сведение на може би по-младите колеги имаше времена да кажем до 1995 г., когато да сипеш Диона Супер дори си беше лукс !
Дори и извехтялата ми и горяща масло но горда Шкода 120Л не си позволяваше такава лакомия.
Освен ако мотора не е двутактов
То не си е до шега и мисля, че при такъв разход има проблем с двг.
Успех и да се надяваме, че ще има информация, какъв е бил проблема и решен ли е.
Дори и извехтялата ми и горяща масло но горда Шкода 120Л не си позволяваше такава лакомия.
Освен ако мотора не е двутактов

То не си е до шега и мисля, че при такъв разход има проблем с двг.
Успех и да се надяваме, че ще има информация, какъв е бил проблема и решен ли е.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
прилича на прословутата серия бутала kolbenschmidt,ама това беше при 2.2D4D.ако е така ще ти сменят short block гаранционно,демек блок,бутала и колянов вал!разбира се не трябва да се правиш на глупав и да ги оставиш да протакат,а да изискваш незабавни действия,защото това състояние не е никак нормално. 

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
направи си проста сметка, че с цените, които ти искат, трябва да строшиш двигател и скорости по веднъж, че да я избиеш, пък после ми обеснявяй за тъпата гаранция..... Дори да караш сравнително малко, пак даваш БЕЗУМНО много пари....... така че тая гаранция си е за кенефа по default laugh.gifSFINKS написа:Това изобщо не е най-добрият съвет , да не си обслужва чисто новата кола в официалният сервиз![]()
После гаранцията може да си я ползва за
Гледай сега ,като си купиш нова кола ако искаш си изхвърли гаранционната книжка директно в кофата . Избора си е твой .Me4oKyX написа:направи си проста сметка, че с цените, които ти искат, трябва да строшиш двигател и скорости по веднъж, че да я избиеш, пък после ми обеснявяй за тъпата гаранция..... Дори да караш сравнително малко, пак даваш БЕЗУМНО много пари....... така че тая гаранция си е за кенефа по default laugh.gifSFINKS написа:Това изобщо не е най-добрият съвет , да не си обслужва чисто новата кола в официалният сервиз![]()
Само недей да даваш такива безумни идеи на други хора .
Особенно на някой който има разход на масло 4 литра за 15 000 км
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
-
извиняаай ти няква цезура ли налагаш ?SFINKS написа:Гледай сега ,като си купиш нова кола ако искаш си изхвърли гаранционната книжка директно в кофата . Избора си е твой .Me4oKyX написа:направи си проста сметка, че с цените, които ти искат, трябва да строшиш двигател и скорости по веднъж, че да я избиеш, пък после ми обеснявяй за тъпата гаранция..... Дори да караш сравнително малко, пак даваш БЕЗУМНО много пари....... така че тая гаранция си е за кенефа по default laugh.gifSFINKS написа:Това изобщо не е най-добрият съвет , да не си обслужва чисто новата кола в официалният сервиз![]()
Само недей да даваш такива безумни идеи на други хора .
Особенно на някой който има разход на масло 4 литра за 15 000 км