И каква алтернатива предлагаш ?Bass_Man написа:Ами плати си разноските и му го върни .
Заводското ЕКУ не може да се ремапва ...
Все още нищо не ти предлагам най-малкото защото нищо не продавам но ако се поуспокоиш малко и направиш един хубав разчет на проекта с общи усилия можем да стигнем до конкретно ECU и до реални стойности на всичко .SLADURA написа: И каква алтернатива предлагаш ?
Мислиш ли , че не знам ? Но дори и да можеше пак нямаше да има голяма файда .SLADURA написа: Заводското ЕКУ не може да се ремапва ...
Prices and specs correct as of 12 April 2003SLADURA написа:http://www.gtfours.co.uk/mods/205/eng_m ... ng_man.htm
Ето сайт със всички ECU-та за 3S-GTE ...
e:
Поли,poli написа:Аз пък не мога да разберакакво не му харесвате на Power FCто?
Datalogit-a ne e kato Commandera za tezi komputri. Porachvash si kabela i toi ti pristiga sas soft-a za mapvane, bez znachenie dali Apexi-to ti e za Toyota, Nissan, Mazda ..... Otdelno ima i dostatachno drug chitav softwear s koito moje da se nastroiva Power FC-to. Commandera e udoben za monitoring, no ne znam kvi nervi triabva da imash ta da mapnesh kolata s tetris.LordDigital написа:Поли,poli написа:Аз пък не мога да разберакакво не му харесвате на Power FCто?
Аз нямам нищо против това ЕКУ ,може би идиологията му тип разширен паразит не е особенно блестяща но си работи доволно добре за много апликации.
Проблемите биха били по-скоро ако няма Datalogit точно за неговото ЕКУ ,защото всички които са прочели малко знаят че официялно тази централа трябва да се настроива САМО при ауторизирани тунери от Апекси. Колегата може да се обади на АУТОРИЗИРАНИЯ ТУНЕР във България ,ша му вдигне тавариш Орешков които вероятно ша бъде за пореден път очуден че бил ,бил тунер на Апекси ,бил
Това води до следващият момент ,правилният избор на електроника при тунинг проект зависи от това кой ще е тунера. Не знам плановете на колегата но последният сериозен GT4 дето беше правен на този форум (и във които бяха налети ацки много пари) ,се раздроби на парчета след като един известен пловдивско регинален тунер се захвана да му настройва апекси-то - говоря за селиката на Daniel.poli написа:Не искам да се заяждам или да говоря зад гърба на някой,но този същия човек 2002 г.когато вкарахме 2 Мотека каза че не стават за нищо.![]()
Когато пък помолих за ремапване на ЕВОто което е с HKS F-con V-pro Gold каза че не се занимават с азияцки електроники(или нещо подобно).
Та като гледам 3 години по-късно си е променил мнението.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта