Колега, тук става въпрос за карина (до колкото разбирам).raider_yaris написа:Съжалявам, че ви притеснявам, но виждам как все страните от истинската причина за проблема. MASSMETER или дебитометър. хвани го почисти и пиши!!!
При карината не се казва точно дебитомер, и изобщо не е това къде си го показал. При нас е датчик ,който мери вакума, и в зависимост от размерите на всумателната система ECU-то си прави сметки за дебита.
Ако желае колегата с проблема може да пробва да извади маркучето на този датчик и да запуши мястото от към всмукателя, ако проблема остане значи не е от този датчик.
Колега опитай да измериш цялоста на кабела (след като го извадиш). За добра проводимост го дават ако е до 20Ком!Я да те питам,че ги разбираш нещата,механик, старата ми Корола започна да работи на 3 цилиндъра, пипах кабелите да не са се измъкнали нещо и като пипнах единия откъм делкото и ме тресна ток пред гуменото уплътнение на кабела, това мисля .че не е нормално, може ли да е пробил в началото и да не праща изобщо ток надолу към свещта? Беше тъмно,та нямах време да гледам повече, но като намествах кабела и ме хвана ток, видях синята искра да прехвърча към пръста ми