Помощ за дом за сираци 2010/2011

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Дек 2010 21:26

Може и директно на пейпала, за който има - доста по-удобно си е, но пишете от кой и за какво е, че са доста транзакциите дневно - да не объркам някой :thumbsup:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 26 Дек 2010 04:14

26.12.2010г. май и тази година няма да съберем много, има желаещи, но едва ли ще успеем да изпълним намисленото... направо се учудвам миналите години как успявахме...
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 28 Дек 2010 12:57

Знаете ли кое е най трагичното че гледах едно предаване на Карбовски в което няма да ви се иска и 1 лв да дадете за дарение по тези домове........

http://play.novatv.bg/play/238691/?autostart=true

proscrip

Мнение от proscrip » 28 Дек 2010 13:40

Предполагам много хора са го гледали - но то не е меродавно за всички заведения - ние лично, хората, които ходихме последния път да занесем нещата в дома се запознахме с управителите на дома и смея да твърдя, че са от изключенията - нещата отиваха по предназначение. Което не мога да твърдя за смс-и, български коледи и други кампании за купуване на индулгенции от лицемери. Донакъде този дом, към който бяхме насочили помощите - няма особена нужда от тях - точно поради причината, че всичко му е уредено и парите и средствата се опозотворяват за децата. Парадоксалното е, че довомете, които имат нужда от помощи - получават същите субсидии и дарения - но персналът е от гериоте във филма на Карбовски и мизерията е породена от това.

Засега - нека пренасочим темата към - помощ за Габи, - пусната от колегата Поли в офф топик - може за тази кауза да намерим повече съмишленици.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Яну 2011 21:16

тогава може и да се пренасочим към осигуряване на част от продуктите в този списък:
http://www.svetinikolai.org/dariteli.php

Мисля че колегите са посещавали тази страница, преди години говорихме и за това като опция. Явно вече имат достатъчно осигурени хранителни продукти, но имат нужда от други.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Яну 2011 21:19

може да се организираме хората, които сме се съгласили да участваме до сега, да купим нещо за този дом (Св.Николай). Нищо че са минали празниците, те постоянно имат нужда от такива продукти. какво щекажете? rolleyes.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 18 Яну 2011 17:22

no.gif :dontknow: :confused4: :sad3: :sad5:

Аватар
kalin

Мнение от kalin » 18 Яну 2011 19:53

Me4oKyX написа:no.gif :dontknow: :confused4: :sad3: :sad5:
това какво ще значи?
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C Изображение
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 19 Яну 2011 00:40

Че и тая година НИЩО не стана...... Един човек изяви желание от цял град Пловдив........ Всяка следваща година става все по-трагично!

Аватар
kalin

Мнение от kalin » 19 Яну 2011 09:43

Me4oKyX написа:Че и тая година НИЩО не стана...... Един човек изяви желание от цял град Пловдив........ Всяка следваща година става все по-трагично!
Тъпо наистина, но ако погледнеш от друга страна, от цял Манчестър пак е само един сигурно(не знам със сигурност дали има други освен мен, да ме прощават ако е така), а пък имам такива именити съседи...не че те знаят за акцията, но за статистика стават :whistle:
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C Изображение
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback

Публикувай отговор