датчик за детонации за селика 1.8
датчик за детонации за селика 1.8
zdr kolegi problema za koitoo se obrashtam kam vas e sledniq karam celica 1.8 97 godina polu4ix sledniq problem svetna mi lampi4ka v jalt cvqt okaza see 4e greshkata e svarzanaa s dat4ik za detonacitee vaprosa mi kam vas ee ee nqkoi dali e smenqll takav dat4ik kakva e cenata muu vsi4ko koetoo moje da spodelite za negoo shte mi e poleznoo blagodarq vii predvaritelnoo
))

imali ludii
)

- slikershot
Re: датчик за детонации за селика 1.8
провери му буксата, или контактите да не са корозиралиpapes написа:zdr kolegi problema za koitoo se obrashtam kam vas e sledniq karam celica 1.8 97 godina polu4ix sledniq problem svetna mi lampi4ka v jalt cvqt okaza see 4e greshkata e svarzanaa s dat4ik za detonacitee vaprosa mi kam vas ee ee nqkoi dali e smenqll takav dat4ik kakva e cenata muu vsi4ko koetoo moje da spodelite za negoo shte mi e poleznoo blagodarq vii predvaritelnoo))
имам цял двигател небои се има ги

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
blagodarq za savetitee vi kolegii no problema mii prodaljavaa da e sashtiq smenix dat4ika s drug ii otnovoo kolataa mi vlizaa v avarien rejimm ii tazi lapmpi4ka svetva otnovoo kolataa gubii moshnostas sii ne tolkova pargavaa nqkoi imali ideq ot kakvoo moje da se polu4avaa zashtoo ve4e naistina neznamm kakvo da smenqmm ???nikolov22 написа:имам цял двигател небои се има ги![]()
![]()
imali ludii
)

amii nadqvam se 4e e vqrnaa problema prodaljavaa smenixme kabelitee na sveshtitee dat4ika ii greshkata si izlizaa kolata gubii moshnosta sii po mudna ee greshkata se poqvqvaa v xodd kato q zapalqq na mqstoo raboti dobre noo sled kato tragnaa minalii 3-4 predavkaa ii vliza v avarien rejimm nqkoi imali ideqq ot kakvo moje da se polu4avaa tova ?mafiota написа:Има ли вероятност да не е диагностицирана вярно грешката ??
И след като смени датчика занули ли ECU-то??
imali ludii
)

а има ли вариант наистина да има детонации в мотора които не могат да се коригират и отам да дава грешка в датчика или пък замерете от буксата на екуто до датчика кабелите да видите дали са изправни
или пък някоя букса като се нагрее да омеква и да не прави хубава връзка а като го откачите от мотора но да е закачен на буксата дава ли пак грешка
п.с. а и гледам че в диагностичните кодове има две грешки за кнок
52 е за сензора
53 е за управлението на сензора на теб коя ти дава
или пък някоя букса като се нагрее да омеква и да не прави хубава връзка а като го откачите от мотора но да е закачен на буксата дава ли пак грешка
п.с. а и гледам че в диагностичните кодове има две грешки за кнок
52 е за сензора
53 е за управлението на сензора на теб коя ти дава
колега нищо не писа оправи ли колата с този датчик
а доколкото бушона е както ти казах само един погледни бушона отпред при двигателя да не окислен нещо да не прави хубава връзка
а доколкото бушона е както ти казах само един погледни бушона отпред при двигателя да не окислен нещо да не прави хубава връзка
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Blagodarq kolegaa za svarshenata rabotaa ot tvoq strana vsi4ko e okii za segaa kolataa nai posle q iskarax ot garajaa i segaa e okii dat4ikaa za sega e 6nikolov22 написа:колега нищо не писа оправи ли колата с този датчик

imali ludii
)