Тойота Ленд Круизър
Сорка, явно съм писал предишното си мнение доста дълго ...
Относно RX - предполагам си прочел че той е автомобила с най-висок рейтинг за задоволство на клиентите ... Това говори доста, в по-малките класове първите места за Приус и Джаз.
Изборът между ЛК и РХ си е според лични предпочитания. Аз не бих се замислял най-малкото заради това, че ЛК е дизел - т.е. ще има да му мислиш горивото, турбината, дюзите, ЕГР-то и тем подобни. А ще ти гори същите пари като РХ...
Може да се провери и кой от двата модела пази по-добре цената си с годините - може лекса да се обезценява главоломно като мондео ... laugh.gif
Относно RX - предполагам си прочел че той е автомобила с най-висок рейтинг за задоволство на клиентите ... Това говори доста, в по-малките класове първите места за Приус и Джаз.
Изборът между ЛК и РХ си е според лични предпочитания. Аз не бих се замислял най-малкото заради това, че ЛК е дизел - т.е. ще има да му мислиш горивото, турбината, дюзите, ЕГР-то и тем подобни. А ще ти гори същите пари като РХ...
Може да се провери и кой от двата модела пази по-добре цената си с годините - може лекса да се обезценява главоломно като мондео ... laugh.gif
Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
-
всъщност си зависи как ще се експлоатира този автомобил. аз лично бих купил RX, защото рядко ми се налага (да не кажа никога) да излизам от пътя. според мен е доста по-луксозен и по-функционален за градски условия (а и аутобанско каране), пък в същото време си е СУВ - висок, 4х4 и всички съпътстващи го екстри. за мен е много голямо предимство 4х4-то, ако имаше Версо 4х4, щеше да е перфектния автомобил и не бих слязъл от него, ама сега се оглеждам малко встрани за някой 4х4 миниван.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008