Здравейте! ;)
Явно докато съм карал по прекрасните ни пътища и е изхвърчало нещо, камъче ли, пирон ли, /за мое щастие не е останало на стъклото biggrin.gif/ и е оставило пукнатинка. Тъй като нямам време да чакам 3 часа в ДЗИ и поразтърсих в интернет за някакви варианти за поправка на автостъкла и попаднах на един в моя район до ст. град
http://topasbg.com/
Някой ако има предложение пак в района на ст. град и го е ползвал да споделя. Защото не винаги имам много доверие на тоя Google.
Някой ползвал ли го е, и какъв ще е крайния резултат според вас? В смисъл аз по-късно през годината със сигурност ще ходя да ми сменят стъклото, ама сега в тея студове съм чувал, че пукнатината ще се увеличава.
Поправка на Автостъкла?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ако е по-цъфнало от камъка няма как да не се вижда.побързай,че при тия температури ще се разпука доста бързо.
моето ми го правиха лятото,че имам 3 годишни винетки на него,изкара си досега без грешка.но си се вижда,ако трябва да ходя на тüv ще ме отрежат.каското ще ми го смени,ама нека да се позатопли.
моето ми го правиха лятото,че имам 3 годишни винетки на него,изкара си досега без грешка.но си се вижда,ако трябва да ходя на тüv ще ме отрежат.каското ще ми го смени,ама нека да се позатопли.

-
ами поне моя опит, а и информация показва, че могат да оправят малки шупли, но чак пукнатини не успяват. А и имай впредвид, че ако не го заведеш сега, а по-късно отидеш с "оправено", но личащо си спукано стъкло, най-вероятно ще ти откажат щетата.
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
На мен ми е правил малки шупли и ми е ввзимал по 15-20 лв.Но мисля, че може да се правяти други по-тежки случаи.По принцип е най-добре да му звъннеш,той си разбира от работата.vlad0 написа:Ще звънна утре да го проверимВсе пак можеш ли да ме ориентираш като цени, време на изпълнение и вижда ли се. В смисъл, защото така като го чета едва ли не правели магия