Тойота Ленд Круизър
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Тепърва имаш да учиш много...Bass_Man написа:Брей и аз научих нещо ново.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Не съм го пращал никъде, цената на 450h в Германия е 30000 евро - говорим за бензинов AWD хибрид.
Много хора (и аз) остават учудени как един Лексус може да е по-евтин от туарег или X5 ... Какво лошо има да е премиум марка, след като не е по-скъп?
Много хора (и аз) остават учудени как един Лексус може да е по-евтин от туарег или X5 ... Какво лошо има да е премиум марка, след като не е по-скъп?
Не, не е проблема във ВАГ-овете - хората са свикнали на добре уредено движение, спазване на правилници, и предимство на пешеходците на зебрите - може би затова са били изненадани от хибрида .... laugh.gifИначе на Златните миналото лято с един RX хибрид щяхме да утрепем няколко бабки германки - те са свикнали с тракането на VAG-о!
Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Хората залитаха по улицата - а не по тротоара, а аз се движеш с 10-15км/ч даже повечето врем бях пуснал само спирачката без да натискам газта - просто нищо не се чува - трябваше да сваля предните джамове и да надуя музиката,за да се разбягат.
То може би затова Тойота "ще учи" новия Приус да бръмчи като бензинка!
А RX-а гледай цена в БГ/~100 000 лева с ДДС - RH-450h Business/,а не в Германия!
Бих разгледал http://www.usedcars.bg/catalog/lexus/rx, естествено ако не държиш да е нов.
То може би затова Тойота "ще учи" новия Приус да бръмчи като бензинка!
А RX-а гледай цена в БГ/~100 000 лева с ДДС - RH-450h Business/,а не в Германия!
Бих разгледал http://www.usedcars.bg/catalog/lexus/rx, естествено ако не държиш да е нов.

- Bass_Man
- Получена благодарност: 1 път
Лошото е , че нещо няма от кого ..........zi_zi_top написа:
Тепърва имаш да учиш много...
За бензините добре ама хибрида си е баш , като малкото ЛЦ по цена .Akima написа:Абе вие човека го пратихте за по-евтино при премиум марката и баш на големите бензини или на скъпичките хибриди!
Но както се разбра човека си иска джипка .
Здравейте...Заинтригувахте ме с този Лексус РХ 450х....Много е красив и отвън и отвътре... Е сега ме вкарахте в дилема... Ако някой каже и малко повече инфо за този автомобил,ще му бъда безкрайно признателен... Изобщо може ли да се сравнява с ЛК 150 ? Благодаря за пореден път.
П.С. Гледам че има само бензинови 3.5 и харчи 6.3 литра комб. ? Това възможно ли е наистина ?? Май трябва да променя заглавието на темата Тойота ЛК 150 или Лексус РХ450х...
Лексуса ще издържи ли дупките по нашите пътища,предполагам е много по тясно вътре в сравнение с ЛК(аз съм 1.90м)..Изобщо не съм запознат с тази марка...
П.С. Гледам че има само бензинови 3.5 и харчи 6.3 литра комб. ? Това възможно ли е наистина ?? Май трябва да променя заглавието на темата Тойота ЛК 150 или Лексус РХ450х...

- Bass_Man
Лексуса е превъзходен но си е паркетник и не мисля , че е по-тесен от ЛЦ 150 . Но би трябвало да е по-луксозен . Щом вече започва да ти кристализира идеята ходи и направи тест-драйв . Даже си ги вземи за събота и неделя да ги пробваш . Просто трябва да решиш трябва ли ти високопроходима машина или ти трябва нещо с , което да не закъсваш по пътищата . Със сигурност и двете машини са много здрави , като хибрида ще ти дойде със същия разход но с много по-добра динамика . От към проблеми с двигател или хибридна част може да си абсолютно спокоен ! Хибридите са най-здравите Тойоти в момента . Най-много нещо по окачване да смениш но това ще е много епизодично ако въобще се случи . Принципно и двата модела са доста нови и още рано да се каже дали имат някакви сериозни производствени дефекти но и на двата модела се залагат големи надежди . Така , че не би трябвало да има изненади .
Благодаря Bass. Сигурно така ще стане.. Искам да видя Лексуса отвътре/отвън и ще реша. Някой ми говореше за новя Туарег,но досега бях на ФВ, мисля да сменя малко.
Еми като реша, ще пиша,засега събирам мнения и изчаквам... Но на този етап моите везни клонят към ЛК 150.
Трябва ми автомобил "за всичко", без състезания,хаха.
Понеже съм от Враца, а тук пътищата са си истински офроуд,затова ЛК ми е по-необходим. А и зимата винаги ходя на ски когато мога. 

- Bass_Man
Значи за пътища Лексуса няма да има проблем , може да имаш проблеми ако тръгнеш по разни горски пътечки и камънаци . Където може да имаш много голяма дълбочина и където си трябва рама , блокажи и тн .
Ето виж тези клипчета за ревю-та на RX-са :
http://www.youtube.com/results?search_q ... eview&aq=0
Ето виж тези клипчета за ревю-та на RX-са :
http://www.youtube.com/results?search_q ... eview&aq=0
Това пък защо - ако разликата е 40000лв, ще те сбърка ли да го вземеш оттам?Akima написа: А RX-а гледай цена в БГ/~100 000 лева с ДДС - RH-450h Business/,а не в Германия!
:
Сега, с лизинга няма да е лесно. Сигурно и нивото на оборудването може да не е същото, ама като цяло си е същият автомобил, за доста по-малко пари ... Тъкмо ще останат пари всяко сервизно да си го комбинираш с разходка до бяла страна - при 6 на сто разход, до DE са 200-тина литра бензин ... А до Словения, Австрия или Гърция съвсем.
А и в нормалните страни официалния дилър трябва да ти признава гаранцията, следователно ТМ Ауто също? Така както оттук закупените ги сервизират в Гърция/Турция.
Човекът се е навил на нов автомобил - аз не бих посмял да му препоръчвам втора ръка, и то от БГ.
Той май човекът не се е появявал от доста време, така че само си чешем пръстите.
Убаво еФтино нема!
Вече и на газ ...
Вече и на газ ...
Bass, изгледал съм всички възможни ревюта
За лексуса само вътрешната красота ме привлича,но тая "мишка" кадето са я сложили...Много кофти избор, но пък 2те екранчета за задните места,много ме радват.
Благодаря на всички за информацията. Просто попитах за лексуса,като гледам няма оплаквания. Явно ще се решава в последния момент. Иначе да-никога не бих си взел автомобил 2ра ръка от България. 
laugh.gif

laugh.gif