Няколко въпроса от новобранец..
Няколко въпроса от новобранец..
Здравейте колеги,
От следващата седмица се надявам да се обзаведа и аз с Тойота.Модела е Executive Sedan 2.0 D4D,2009 година.Поради това ме интересува дали може и евентуално колко пари би ми струвало да:
1) да се сложат подгреватели на предните седалки
2) в жабката над таблото да се монтира оригинална навигация
3) монтаж на парктроник(заден)
4) възможно ли е да се смени цвета на осветлението на таблото
От следващата седмица се надявам да се обзаведа и аз с Тойота.Модела е Executive Sedan 2.0 D4D,2009 година.Поради това ме интересува дали може и евентуално колко пари би ми струвало да:
1) да се сложат подгреватели на предните седалки
2) в жабката над таблото да се монтира оригинална навигация
3) монтаж на парктроник(заден)
4) възможно ли е да се смени цвета на осветлението на таблото
-
-
Ако сложа оригинална навигация, нещо не се сещам как ще си я свалям всеки път. Не, че е невъзможно, ама някакси да се разхождам нагоре надолу е един дабъл дин ми се струва малко непрактично.Bass_Man написа:И защо просто не си я сваляш ? Или просто си вземи телефон с навигация .

SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
-

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
На този с камиона GPS-a му е бил последния порблем според мен.
Аз като карам с GPS не го следя на сляпо, още повече в големите градове и по-точно в центъра на града, където е пренаселено и има високи сгради постоянно губи връзката със сателита.
Аз като карам с GPS не го следя на сляпо, още повече в големите градове и по-точно в центъра на града, където е пренаселено и има високи сгради постоянно губи връзката със сателита.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
повяервай ми, просто не им е потрябвала, иначе няма такова понятие като "няма как да ми откраднат". на един мой познат му откраднаха цялото табло заради навигацията на една Е-класа.iv_cho написа:Благодаря ви за отговорите,идеята ми за оригинална навигация е точно за да не я свалям всеки път(в момента карам Лагуна и няма как да ми открднат навигацията), но всичко зависи от цената все пак:).А относно т.1 и т.4 къде бих могъл да се информирам за цена?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Гармините масово се объркват като им изезне сигнала... Не съм забелязъл такива проблеми с оригиналната ми навигацияJapanese_fever написа:На този с камиона GPS-a му е бил последния порблем според мен.