Toyota Corolla Verso 2.2 D4D - При движение на колата се чува търкане-шум отпред. В сервиз ми казаха, че е висящ лагер на полуоска. Звннах в Тойота да питам колко струва - казаха 1800 лева!
Предложете ми друг сервиз. Някой имал ли е такъв проблем?
Висящ лагер на полуоска вие - искат 1800 лева от Тойота
-
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Такъв проблем не съм имал с нашето Версо, но тази част може да се поръча от извън България, като ще е 100% ТОЙОТА и ще е на реална цена. Ако искаш, звъни в Тойота да ти кажат номера на часта и ми пиши на лично, да питам колко ще дойде до тук, от Англия. Но другаде няма го намериш този лагер, защото колата е нова и още не са пуснати частите. Може и само по рамата, но вече трябва да разгледаш www.toyodiy.com и там да видиш кое точно е това и пак номерчето на часта 

-
- martod
Проблемът май е точно в това, че лагера не се предлага като отделна част и няма как да му вземе номерът ..Me4oKyX написа:Такъв проблем не съм имал с нашето Версо, но тази част може да се поръча от извън България, като ще е 100% ТОЙОТА и ще е на реална цена. Ако искаш, звъни в Тойота да ти кажат номера на часта и ми пиши на лично, да питам колко ще дойде до тук, от Англия. Но другаде няма го намериш този лагер, защото колата е нова и още не са пуснати частите. Може и само по рамата, но вече трябва да разгледаш www.toyodiy.com и там да видиш кое точно е това и пак номерчето на часта
Както каза колегата по горе, сигурно му предлагат цялата полуоска (43410-05320 ) което личи и по цената ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....