Искам да кажа че това ще е тяхното твърдение ... че след като съм заредил при тях ще кажат че съм сипал и на друго място.Bass_Man написа:Абсолютно коректно ! Петрола също изплува на повърхноста на морето . просто колегата за пореден път демонстрира тотално незнание на елементарни неща . Ся сигурно пак аз ще съм му виновен и той ще е правия защото бачка по сервизите и има много повече опит и бля бля бля ...............
paloff вече са те насапунисали доволно просто няма как да разбереш дали това са твоите дюзи . Но аз не знам за такова вещество , което няма да увреди помпата , която е много по-натоварена и ще скапе 4 дюзи та и чак ще задерат .........
Ако не те сапунисват , а по някаква причина това е истина ( което е много малко вероятно ) значи ще имаш още много неща за смяна по горивната с-ма . Със сигурност трябва да са ти задрали и клапаните за регулиране на налягането и помпата трябва да е фитка . Ако всичко останало си е здраво честита баня .
Ако колата до последно преди да спре си е работила нормално значи всички тия работи са глупости .
А и принципно дюзи се ремонтират но зависи какво е развалено по тях . Бях чувал , че и в БГ ги правят някъде но ако няма в БГ може да потърсиш по европа има няколко фирми на , които можеш да ги пратиш .
BTW нещо бензинец да си сипвал в нафтата ? Или случайно някъде да си наджуркал някакво количество ?
А и не разбрах уж колата е спряла след , като си зареждал на ОМВ пък после си зареждал още някъде ?!?!?!
Другото което ... в сервиза ми казват хората че нафтата е някаква мизерна... нали са я източили за да прочистят системата.Изчистили са ми и резервоара и не е имало кой знае какви боклуци че чак да се прецака така.За антиреклама на лукойл незнам дали мога да правя ... но надали ако горивото ми е калпаво ще си зареждам собственият автомобил с такава.
Ще отговоря и на колегата по горе който ме попита дали съм правил друго по колата.Колега за 210 000 км съм сменял само Гуми , Масла и накладки.Не съм бутал нищо поо ходова част и мотор.И мога да кажа че това е най здравия автомобил за мен.Ще го сравня с много скъп мерцедес на половин цена.