тази вечер я свърших така както никога до сега не бях правил. Ходихме с баща ми да приберем неговата кола от автосервиз и като пристигнахме там не знам кой дявол ме накара но дръпнах ръчната спирачка. Докато се оправим с маисторите навън се мръкна и при потегляне съм забравил да я освободя. Тя не беше издърпана докрай и при потегляне не съм забелязал и индикацията на таблото - не съм сигурен дали светеше но това утре ще го проверя. Та така съм карал около 6 км. до нас и то по- голямата част от разстоянието на 5- та с около 80 км./ч. Не усетих миризма на накладки в купето но като се прибрах задните барабани пареха направо не се траеше. Ужасно ме доедя но станалото станало. Та на въпроса какъв е възможно най-лошия вариант който може да ми се е случил? Малко преди да стигна до нас се усетих и я отпуснах след това пробвах да спра с нея и имаше спирачен ефект, макар че се чуваше леко прискърцване. Това че накладките може би са се поизносили ми е ясно ( са са на не повече от 15 000 км). Възможно ли е да има поражения и по спирачните цилиндърчета, респективно гумичките им или нещо друго? На вън температурата беше -2 -3 градуса, което едва ли променя много ситуацията. Още не мога да се успокоя и ме е яд много на мене си