izchezna klaksona na avensisa molya za syveti
izchezna klaksona na avensisa molya za syveti
zdraveite kolegi ot skoro imam toyota avensis i izvednyj izchezna klaksona no ne e ot releto i byshona nai veroytno e ot kabel4eto v volana no nemoga da go razbera koi tochno e i kak se razglobyava mojeli da sa v edna byksa s airbacka i dali cenata e skypa na vyprosnoto kolanche ,mojeli da se otkrie izxodyashtia kabel ot tam i da se sloji bytonche , a relenceto ne se chyva strakane
-
Не знам коя година ти е Авенсиса. При мен не са на 1 букса с AirBag-a, само 2 проводника влизат в него. За да го махнеш трябва да развиеш 2 болта от лявата и дясната страна(мисля, че е имало капачета върху тях но при мен липсваха). После дърпаш внимателно да не скъсаш кабелчето му. Според мен е добре да си откачил акумулатора предварително да не стане нещо и да те сложи да си лягаш. Внимавай като махаш буксата на AirBag-a. Някой беше споменал, че са крехки. До колкото си спомням контактите на клаксона оставаха на волана.
Avensis 7A-FE
След кото махнеш AIR-bega ясно се вижда и самият клаксон тои
представлява дви дълги и широки шини като горната щина е захваната с пружини и болтове и на нея има едно кабелче което при мене се беше скъсало .Когато натиснеш клаксона горната шина докосва долната свървасе ел.веригата и клаксона започва да свири
представлява дви дълги и широки шини като горната щина е захваната с пружини и болтове и на нея има едно кабелче което при мене се беше скъсало .Когато натиснеш клаксона горната шина докосва долната свървасе ел.веригата и клаксона започва да свири
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Задължително си откачи акумулатора, за да не ревеш после!!!
Не си играйте с огъня!
И за чий ти е да сваляш волана, заради един изгорял клаксон или предпазител?
Провери първо лесните неща, пък после сваляй волани, седалки и пр.
Не си играйте с огъня!
И за чий ти е да сваляш волана, заради един изгорял клаксон или предпазител?
Провери първо лесните неща, пък после сваляй волани, седалки и пр.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Мен по принцип много ме е страх да ходя на майстори, 'щото много съм се парил, но ако ще ходя някъде то ще е в ГеоМоторс. Хващаш пътя за Каменар (вятърна мелница), като минеш камерите на около 20м в ляво. Тъкмо ще се запознаеш с toyotaforever. Ако ти трябват оригинални части - той е човекът.moje6 li da kaje6 po princip svysten serviz vyv varna
Avensis 7A-FE