Scott написа:Някои коли имат т.нар. mechanical override на заключването отвътре. Пробвай като е заключена да дръпнеш два пъти ръчката отвътре - първия път преодолява заключването и втория отваря вратата.

отключва се
Raya написа:nikistan написа:Оранжева или зелена? По снимки в нета се вижда, че е оранжева, а на Авенсиса в шоурума - зелена!!! Може ли да се предлагат и в двата варианта?

При нас е зелена. ....
Извинявай, заблудих те. Оранжева е (в моята всеки ден пред очите ми зелена светлина).
В шорума стоят коли от 09г, обаче от 10г има съвсем леки промени по детайли и аксесоари. На тези за тест драйва били с други чистачаки, лост и някви други дреболии. Аз това не го помня, обаче, помня, че круиз контрола за оборудване Елеганс до май 10г беше с поръчка и доплащане, след това вече беше включено и в оборудването и крайната цена. Така, че възможно е да се разминават някои неща от магазина и това което ще ти пристигне, ако няма да взимаш от склад.
За боята не знам защо нямаш избор. Казаха ни за сивото и черното се чака един месец (на практика беше 3), за останалите малко повече(на практика кой знае).
На снимката с 16-ки железни. Оригиналните 17' за лятото оставени.
Дано да съм била полезна, че като гледам снимката не я хванах добре.