Toyota Solara

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
mar29

zdravei

Мнение от mar29 » 03 Дек 2010 12:53

desSs написа:
Raya написа:
desSs написа:моят мързел се вози почти до 3 laugh.gif laugh.gif
..
Това вече зависи от родителите. Аз оставих количката на 1,1г.......заради моя мързел biggrin.gif
е аз тогава нямах кола, и на 1.3 като го пуснах на ясла сутринта в 7.30 как се кара такова малко дете да върви 2-3 км rolleyes.gif щеше да иска да го нося, тъй че с количката ми беше на мен самата по-лесно. а и тя лятната лесно се бута, не е кат зимния танк
A kakva marka vi be6e koli4kata..........pak TOYOTA li ????? laugh.gif rolleyes.gif

Аватар
Win_XP
Обратна връзка:

Мнение от Win_XP » 03 Дек 2010 13:49

Japanese_fever написа:Ако на теб ти взимат талона, какво да кажат тези със Суприте...? rolleyes.gif
Kvo da kajem li biggrin.gif biggrin.gif ami az biah bez knijka, posle bez talon i sega v momenta pak sum bez talon, kvo da pravi6 biggrin.gif

Аватар
desSs

Re: zdravei

Мнение от desSs » 03 Дек 2010 14:39

mar29 написа:A kakva marka vi be6e koli4kata..........pak TOYOTA li ????? laugh.gif rolleyes.gif
не, ТСМ rolleyes.gif

Oscar de la Hoya

Мнение от Oscar de la Hoya » 03 Дек 2010 17:44

абе рейсъри такива, аз вече с възрастта поумнях и гледам да карам внимателно а вие...ааа biggrin.gif biggrin.gif
Плачи Земьо, Шоп те гази..

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 03 Дек 2010 18:55

Oscar de la Hoya написа:абе рейсъри такива, аз вече с възрастта поумнях и гледам да карам внимателно а вие...ааа biggrin.gif biggrin.gif
И ние поумняхме. 3 месеца с кола, 3 месеца с автобус. С новите правила и глоби ще бъдем 12 месеца с кола и без пари за автобус. rolleyes.gif laugh.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 03 Дек 2010 21:31

Raya написа:
Oscar de la Hoya написа:абе рейсъри такива, аз вече с възрастта поумнях и гледам да карам внимателно а вие...ааа biggrin.gif biggrin.gif
И ние поумняхме. 3 месеца с кола, 3 месеца с автобус. С новите правила и глоби ще бъдем 12 месеца с кола и без пари за автобус. rolleyes.gif laugh.gif
Най- много ми харесва да карам хубава кола бавно. Като караш бързо не могат да те видят мацките! laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 03 Дек 2010 21:41

zi_zi_top написа: Най- много ми харесва да карам хубава кола бавно. Като караш бързо не могат да те видят мацките! laugh.gif
Еййй това много ми хареса tooth.gif ....от утре почвам да карам по правилник laugh.gif laugh.gif laugh.gif

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 03 Дек 2010 23:15

Raya написа:
zi_zi_top написа: Най- много ми харесва да карам хубава кола бавно. Като караш бързо не могат да те видят мацките! laugh.gif
Еййй това много ми хареса tooth.gif ....от утре почвам да карам по правилник laugh.gif laugh.gif laugh.gif

за хубава кола става дума ... smile.gif :whistle:

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 03 Дек 2010 23:20

mitoko написа: за хубава кола става дума ... smile.gif :whistle:
Ми, аз трябва да потренирам първо, че когато пристигне хубавата кола да не ми се изпари идеята от главата още с първото натискане на газта. А така за годинка-две-пет ще ми стане навик .......... biggrin.gif

Публикувай отговор