Мале, що писане си изписал, за да опишеш една кола, която в Ауди форума я описват с една единствена дума- душегуб .. laugh.gifgh0s7r1d3r написа:
Незнам Гичо дали е чувал прекрасните отзиви за 2.5 ТДИ. От старите, не ПД, а от ония евтините и здравите... Тука при баща ми в сервиза (то си е гараж направо) са идвали 2.5 ТДИ-та с кобилици и повдигачи на клапаните изпаднали в картера. И помпите в резервоара са им много здрави и много хубави. И свещите не се късат като тръгнеш да ги отвиваш... Абе можем да си пишем до утре и нито ти ще се убедиш, че грешиш, нито ще убедиш някой тук, че си прав...
ТОЙОТА АВЕНСИС Д4-Д 2000-2002
- martod
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
За Land Cruiser лоша дума не мога да кажа, определено е страхотна машина, която (почти!) няма конкурент.Bass_Man написа:................................
Имах в предвид, че например от гледна точка на дизайн и динамика например А4 от 2002-3 г. според мен бие този Авенсис, който коментираме тук. Но само погледнато откъм дизайн.
Незнам защо, но Тойота като че ли имат една малко грешна политика. Или може би не е грешна, но мен малко ме дразни. (тук изключвам Land Cruiser). Всеки следващ модел няма нищо общо с предшественика си. (Виж трите поколения авенсис) Това е добре на пръв поглед, обаче има някои минуси, според мен:
1) Много големи разходи за производителя за разработки.
2) След 5 години, колата изглежда супер out of date - много старомодна някакси. За разлика от тях - Ауди, БМВ, Порше поддържат една линия, която се модернизира с годините, но не драстично - запазва се някакъв облик, който дори и след 10 години изглежда някак актуален.
Иначе лошо за Тойота вече не мога да кажа. Обаче за ТМА мога... Тия хора да не си мислят, че ние пасем трева, нямаме достъп до интернет, до телефони, до чужбина и пр.?!?!? Днес за пореден път се убедих, че са тия пичове ги бие тока всяка сутрин... Надценката им е около 350-400 %...
Оф: грешката в мойто версо се оказа катализатор. За смяна е. ТМА искат една торба пари... Някой идея какво да го правя?!?