Да не му е изгорял електромотора, или пак се сложил тежките обувки? biggrin.gif biggrin.gifVesko написа:Днес от Добрич до Русе през Силистра ХИБРИДА ми даде около 12.5 л/100...
Toyota Prius - малко реклама ;-)
-
- Получена благодарност: 1 път
Бас бях сложил картинки със размерите отвън и отвътре на Приуса, А6 и BMW 5, но са 'изчезнали'. Ако искаш да ги сравниш - ЦъкBass_Man написа:Значи по просторност не е смехотворно защото нито една от тези вече не е широка/голяма от вътре ...
Единствено разстоянието между предната и задната седалка на Приус е по-голямо с 1см, но то е щото формата му е като комби и задните седалки са набутани между гумите. Затова пък разстоянието на предните, височината на предни и задни, ширината и т.н при Приуса са кофти. Седалките му (не знам дали си сядал в Приус) са като на градска кола, след 300-400 км се уморяваш и схващаш.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Така е -пазари много,клиенти най-различни.И понеже всеки се чуди как да спечели парички,произвеждат най-различни модели за най-различни вкусове.И за да стане кашата пълна на почти еднакви коли слагат различни имена-направо ужас.И с ПРИУС е така-строго специфичен модел за строго специфична клиентела.Дали в него е бъдещето или пък някъде другаде питайте Маите-2012 идва.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Много готино сайтчеScott написа:Бас бях сложил картинки със размерите отвън и отвътре на Приуса, А6 и BMW 5, но са 'изчезнали'. Ако искаш да ги сравниш - ЦъкBass_Man написа:Значи по просторност не е смехотворно защото нито една от тези вече не е широка/голяма от вътре ...
Единствено разстоянието между предната и задната седалка на Приус е по-голямо с 1см, но то е щото формата му е като комби и задните седалки са набутани между гумите. Затова пък разстоянието на предните, височината на предни и задни, ширината и т.н при Приуса са кофти. Седалките му (не знам дали си сядал в Приус) са като на градска кола, след 300-400 км се уморяваш и схващаш.

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Това за 8/100 хич не го вярвам. Но иначе през силистра в по-голямата част пътя е чисто нов. А неремонтираните участъци нямат дупки. И при наличие на магистрала няма как да падне разхода...nowyaris написа:От Добрич до Русе през Варна.Другото не е път,а мъка.Щеше да свалиш на 8.0л/100.Пътувам го всяка седмица.Vesko написа:Днес от Добрич до Русе през Силистра ХИБРИДА ми даде около 12.5 л/100...

-
- Получена благодарност: 2 пъти
През Карапелит и Тервел е гадно.Ако си излязъл на Кайнарджа-там не го знам.За мен най-краткия е най-бързия-за това през Варна.8 /100 ми дава Спринтера 208 с около 80 км/ч средна.Иначе от Силистра до Русе е добре с изключение на участъците които се ремонтират в момента.Малко е кофти,че ремонтират между Варна и Добрич,ама като стане,ще е писта.Vesko написа:Това за 8/100 хич не го вярвам. Но иначе през силистра в по-голямата част пътя е чисто нов. А неремонтираните участъци нямат дупки. И при наличие на магистрала няма как да падне разхода...nowyaris написа:От Добрич до Русе през Варна.Другото не е път,а мъка.Щеше да свалиш на 8.0л/100.Пътувам го всяка седмица.Vesko написа:Днес от Добрич до Русе през Силистра ХИБРИДА ми даде около 12.5 л/100...
Трябва да Ви говори, че много мениджъри на автопаркове, и директори по логистика или както там са се кръстили, са предпочели обикновен автомобил - бензин или дизел пред хибрида, който е непосилно скъп.Bass_Man написа:В смисъл отговора на тези въпроси би трябвало да ни говори много ли ?
Защото се получава така, че много си падат да обясняват колко е хубав, но си карат на бензин, газ или дизел...