Нали не мислиш, че на всички с авенсис 1 ще им се случат всички неща, които си прочел във форума дотук? Вярно, че са по-кекави от по-старите тойоти, ама чак пък толкова......

Определено аз не съм поумнял много с годините! За сравнителна оценка нито аз, нито някой друг може да даде без да ни познава и двамата ... (а, не че не може, ама не върви ...)А може би колегата е по-умен,отколкото си бил ти на неговите години?Като чета това-онова даже си мисля,че годините не са променили коренно ситуацията.Избора на 666 е много сполучлив и му желая хиляди безаварийни.
Еи туй може да му е от полза на човека, търсещ японската сила!Вярно, че са по-кекави от по-старите тойоти, ама чак пък толкова......
Досега чаках Lexus да те нахрани , ама вече не издържам.gicho написа:...Марката тойота само по себе си не гарантира, че колата, която купувате, е по-надеждна от останалите - да се има предвид за да се направи обективна преценка (т.е. марка = тойота не дава бонус точки) ...
Признавам, че се заяждам от спортна злоба - ама който е невинен да си вдигне ръката ...
не съм писал аз страницата biggrin.gifScott написа:Rudy, 2005 +(2-3) прави 2007-2008, а линка е от 2009. Май по-прилягат 4-5 годишните, а ...Rudy написа:...report-year-age/2009-2-3 - давам този защото моя авеСис е от посочената година...
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 7 госта