I tova li go otdavash na Turskata sglobka?! laugh.gifslowtraveler написа: И друго - вози неприятно твърдо. Дори по-твърдо от старата ми Астра G.

Най-вероятно Королата не е достатъчно добре разконсервирана и затова отдолу има различни белези.slowtraveler написа:Използвах случая да огледам колата и от долу....
Не знам какъв им е персонала в завода, ама повечето детайли бяха мацнати (не боядисани, а точно мацнати ивици с баданарката) с различни цветове. Аз останах с впечатлението че на мучото в Турция са му казали - туй с жълтото петно го слагаш на това място, а туй зеленото - на друго...
повярвай ми, всички Тoйоти са мацнати по този начин независимо къде са сглобявани. в някои случаи боята е за да се разграничава дали часта е лява или дясна, дори чисто новите части кат си ги купуваш идват със същата маркираща боя. в други случаи тази боя според мен е от качествен контрол, мацат боята по части които са прoверили че вече са инсталирани на местата си.slowtraveler написа:
Не знам какъв им е персонала в завода, ама повечето детайли бяха мацнати (не боядисани, а точно мацнати ивици с баданарката) с различни цветове. Аз останах с впечатлението че на мучото в Турция са му казали - туй с жълтото петно го слагаш на това място, а туй зеленото - на друго...
pisali sa 5 litra shtoto sas sigurnost e vzela poveche ot 4. obache vaprosa mi e ot kav zor ti si plashtal za maslo i semering? tova triabva garanciata da si go plati. vkarvash kola v serviza det ima nujda samo ot garancionna rabota, ne bi triabvalo da platish i stotinka do kolkoto ne si se saglasil za dopalnitelna rabota!!! az ne bih im platil nishto, i nai loshoto za tiah e che ne biha mogli i da me nakarat. ti ot kav zor si plashtal predstava si niamamslowtraveler написа: 2. Странни игри на дребно:
...а) във фактурата за обслужване на автомобила, която платих пише 5л масло ??? не вярвам дори със увеличеното ниво да събира толкова масло...
...б) сменили са самоволно семеринга на колянов вал и гарнитура на дифтунга, без дори да ме уведомят за това свое решение (поне докато не фактурираха тези неща), въпреки че точно за такива случаи им бях оставил телефон за връзка.
Технически решението може и да е било правилно, но в никакъв случай не е коректно да правиш нещо за чужда сметка без да уведомяваш клиента
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 4 госта