ne sum ya izkraval na vun, shtot vali i zatova ya snimah v garaza.
shte i napravya posle oshte snimki v detail.
ta ne mi e mnogo iasno za koe predpolagash che moje da e filtara, no markucha det izliza ot turbinata e za veche zgastenia vazduh da otide v intercoolera, pak drugoto sivoto det e ot liavno na snimkata vodi vazduha ot intercoolera do intake-a. filtara triabva da e zakachen za goliamia otvor v prednata chast na turbinata, sega tam niama nisto.juri_galev написа:Сега като се загледах мои и там не е само пънки знае каде е май и от дясната страна това сивото не е филтъра
AA za kakvo mu e Air Filtar - samo da mu zabavi SpoolUp-a:)ALTEZZA написа:ta naistina, zasto oste niama vazdushen filtar, preopolagam che sega go nasnajdash da pasne i ste e tam tezi dni. inache kolata naistina izglejda super. bravo, good job
Kak se kazva tocno toz izolacionen material ,smisal az ot tuka kyde moga da go kupq i kakvi pari da ochakvam da plastam (i bez tva izpusktalnite sa na tezgqha vyv momenta) - na mene mi se struva kato super dobra ideq ,ne samo cha pomaga na turbinata za faster spooolUp ami i cha namali underhood Tempz ,koeto pri suprata si e izvesten problem ot chisto novi.punkara написа:znachi:
- izolacioniyat material na kolektora e MNOGO dobra investiciya, i go preporuchvam na vseki s turbina! neznam kolko izdurza, no ne bi tryabvalo da se razpadne dokato e ziv i zdrav dvigateluyat....
utre sutrin zaminavam za gemaniya, i nishto chudno da se vurna sus Suprata, posle shte kacha i snimki... biggrin.gif
radvam se che vi haresva, mnogo trud hvurlih, no si zasluzava!
sledvashtata sedmica kato se vurna, na slunchev den shte ya snimam otvsyakude, za da vidite nai-razlichnite modifikacii po neya, az vech dori ne pomnya koe e originalno, i koe e moya izmislica ili napasvano![]()
pozdravi,
punky
gledam che v TeamLexus sasto izpolzvat tozi izolacionnen materialLordDigital написа:
Kak se kazva tocno toz izolacionen material ,smisal az ot tuka kyde moga da go kupq i kakvi pari da ochakvam da plastam (i bez tva izpusktalnite sa na tezgqha vyv momenta) - na mene mi se struva kato super dobra ideq ,ne samo cha pomaga na turbinata za faster spooolUp ami i cha namali underhood Tempz ,koeto pri suprata si e izvesten problem ot chisto novi.
I golem si kysmetliq che imas Supra deto vsysnost se dvizi:) moita nema gumi ,ma tolkoz nema gumi che ne moga lesno i vyv serviza da q tikna mamka mu pa i struvat typite gumu kolko 2-3 supri!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта