MMT трансмисия/скоростна кутия и всичко за нея
Е това сигурно значи че мойта би следвало да е по-добра. Даноevgeniim написа:Защото всички производители минават към този тип кутии и трябва да се почне отнякъде- проблемите излизат и се решават с продължителния тест на потребителите

А откога Тойота ги прилага тези ММТ?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
ми от къде, от варненският дилър. моята кутия прави номера от няколко месеца - на светофар като изключа от скорост и като включа на Е, то си седи на N, няколко пъти пиука и тогава се включва. два пъти ходих да я оправят на компютъра, обучаване ли как се нарича, първите дни ок, после пак почва. правиха уж запитване в ТМ да питат кво да правят, и не ми се обадиха. днес им звъня да питам кво се случва, утре ми изтича гаранцията. след малко ми звъннаха, че от Белгия им казали за предстоящият рикол, но тъй като още няма нищо официално, ми пускат поръчката за частите с днешна дата, за да не ям дървото. доколкото разбрах някакви моторчета ще сменят. уговорихме се другият петък да се чуем, и ако са пристигнали частите да им оставям колата. товава ще разпитам какво точно ще подменят. уж не било нищо сложно...
на сестра ти прави ли й номера? на колко хиляди км е? аз съм на 35к

- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Ако се окаже вярно, то би трябвало да са наясно как се решава проблема, което е добра новина!
Ако не друго, поне показват resposibility biggrin.gif
desss, не забравяй да си искаш старото моторче след подмяната
Ако не друго, поне показват resposibility biggrin.gif
desss, не забравяй да си искаш старото моторче след подмяната

Последно промяна от didak на 12 Ное 2010 18:14, променено общо 1 път.
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Iskai da ti napravqt edin protokol v koito da se otbeleji che kam data edi koq si predi istichane na garanciqta e imalo problem . Za da ne hapnesh darvoto s tezi motorcheta i skladajiqta da drupne silno napred . Takiva ustni ugovorki ne stavat za nishto .desSs написа:ми от къде, от варненският дилър. моята кутия прави номера от няколко месеца - на светофар като изключа от скорост и като включа на Е, то си седи на N, няколко пъти пиука и тогава се включва. два пъти ходих да я оправят на компютъра, обучаване ли как се нарича, първите дни ок, после пак почва. правиха уж запитване в ТМ да питат кво да правят, и не ми се обадиха. днес им звъня да питам кво се случва, утре ми изтича гаранцията. след малко ми звъннаха, че от Белгия им казали за предстоящият рикол, но тъй като още няма нищо официално, ми пускат поръчката за частите с днешна дата, за да не ям дървото. доколкото разбрах някакви моторчета ще сменят. уговорихме се другият петък да се чуем, и ако са пристигнали частите да им оставям колата. товава ще разпитам какво точно ще подменят. уж не било нищо сложно...
доколкото знам всичко е наред засега,но е само на около 25кdesSs написа:ми от къде, от варненският дилър. моята кутия прави номера от няколко месеца - на светофар като изключа от скорост и като включа на Е, то си седи на N, няколко пъти пиука и тогава се включва. два пъти ходих да я оправят на компютъра, обучаване ли как се нарича, първите дни ок, после пак почва. правиха уж запитване в ТМ да питат кво да правят, и не ми се обадиха. днес им звъня да питам кво се случва, утре ми изтича гаранцията. след малко ми звъннаха, че от Белгия им казали за предстоящият рикол, но тъй като още няма нищо официално, ми пускат поръчката за частите с днешна дата, за да не ям дървото. доколкото разбрах някакви моторчета ще сменят. уговорихме се другият петък да се чуем, и ако са пристигнали частите да им оставям колата. товава ще разпитам какво точно ще подменят. уж не било нищо сложно...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Чета и не вярвам на очите си.
Познатите ми с Опели с EasyTronic скоростни кутии нямат подобни проблеми. От Тойота Мотърс трябва да се стегнат!
Познатите ми с Опели с EasyTronic скоростни кутии нямат подобни проблеми. От Тойота Мотърс трябва да се стегнат!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
аа на моята приятелка на астрата й направи проблем, само че на петата година. ремонта излезе към 1500 лева. тя въобще откакто стана на 5 години тая астра все в сервиза. дано не ме сполети същото хахаzi_zi_top написа:Чета и не вярвам на очите си.