Промени на трасето на писта "Дракон"
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
говрих си с един колега и му казвам , че няма завой който да взимаш със 120км на пистата и той ми каза , правят го за сигурност за по "сеивти" така ем имаме писта ем няма опасност и инциденти така на собственика му е спокойно, щото едно излитане в завой със 120 може да доведе до тежки травми , и последствия като въобще не говоря за щети по колата.
п.п. ако направят така пистата ще стане доста добре според мен, и на един колега от форума задължително ще му стане приоритет да сложи голям двигател щтото сликовете няма да му помагат с тези 120 кончета и с обикновенни гуми ще му се подсмихвам леко laugh.gif laugh.gif laugh.gif
п.п. ако направят така пистата ще стане доста добре според мен, и на един колега от форума задължително ще му стане приоритет да сложи голям двигател щтото сликовете няма да му помагат с тези 120 кончета и с обикновенни гуми ще му се подсмихвам леко laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Прикачени файлове
-
- DSC_3723.JPG (73.25 KiB) Преглеждано 3920 пъти
Последно промяна от andrian999999 на 11 Ное 2010 01:03, променено общо 1 път.
пистата вече ще има не 2 ,а 4 агресивни спирания,,,преди си спомням за коли които излезоха в гумите с подпалени накладкиandrian999999 написа:п.п. ако направят така пистата ще стане доста добре според мен, и на един колега от форума задължително ще му стане приоритет да сложи голям двигател щтото сликовете няма да му помагат с тези 120 кончета и с обикновенни гуми ще му се подсмихвам леко laugh.gif laugh.gif laugh.gif
при тези спирания,кое мислиш че ще предгрява първо още на подгряващата обиколка,,обикновените гуми или обикновените спирачки на тежките турбо всекидневки??

- andrian999999
говоря за нас аматьорите ,а и ( Сейфти и състезания ) не са много изключващи се има доста случаи, даве на Ф1 в щатите искаха да сложат прегради за шикани за намаляване на скороста, понеже не разрешиха на мишелин да смени гумите на отборите и си караха 6 колиBass_Man написа:Сейфти и състезания са взаимно изключващи се .
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
хахахахахах, той рудолф за това ли пусна тема да го гонят от форума?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif с надеждата после или да ти го открадне или да си го поделите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Долу ръцете от Митрович - аз първи си го намерих!!!![]()
![]()
п.с сега като се загледах пак ми се стори че с новата конфигурация в обратната посока би било доста яко

If in doubt....Flat out!!!
- andrian999999
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich