Срещата в София
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Това се решава на момента от присъстващите на срещата.El Camino написа: biggrin.gif Ами ако на някой му стане интересно или пък е гладен и иска да поостане?
Защо се заяждаш, като няма да си на подобна среща?
Форума не е за поемане на дразги и други подобни успокояващи за теб неща. Какво ти пречи да живееш спокойно и уравновесено без да отдаваш негативната си енергия на останалите фенове? Не е геройство да демонстрираш враждебно отношение към някой, който не познаваш.
За тва, че писах, че може да стане интересна среща, ти ме обвиняваш в:
1. Заяждане
2. Създаване на дразги във форума!
3. Притежаване на негативни енергии.
4. Демонстрации на враждебно настроение.
Глей ся, господин Полицай biggrin.gif. Да бехме на магистралата, щех да ти дам 10 лева и да ми козируваш, да ми пожелаеш приятен ден и да забравиш за измислените полицейските обвинения, нали?
Що са газираш тук, като бакшиш нема да видиш?
П.П. За останалите - надявам се да си направите ПОРЕДНАТА естествена, импулсивна, градивна и готина среща и да имате много общи тойота теми
1. Заяждане
2. Създаване на дразги във форума!
3. Притежаване на негативни енергии.
4. Демонстрации на враждебно настроение.
Глей ся, господин Полицай biggrin.gif. Да бехме на магистралата, щех да ти дам 10 лева и да ми козируваш, да ми пожелаеш приятен ден и да забравиш за измислените полицейските обвинения, нали?

П.П. За останалите - надявам се да си направите ПОРЕДНАТА естествена, импулсивна, градивна и готина среща и да имате много общи тойота теми

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Sega shte pisha i v dvete temi za sreshtata za da niama obarkvane i da ne se razvodniat neshtata.Znachi moeto predlojenie e za DRUGATA sedmica- Sabota.Chasat i miastoto na sreshtata shte go reshim tia dni.Ako iskate TAZI sabota-kajete.
Za zavedenie predlagam takova,koeto razpolaga s parking,v momenta se seshtam za "789 " v Darvenica,daite i vie predlojenia i da reshim tochno kade.Za chas,mislia,che 8-8:30 e dobre... 

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Дрън, дрън, дрън.El Camino написа:Глей ся, господин Полицай biggrin.gif. Да бехме на магистралата, щех да ти дам 10 лева и да ми козируваш, да ми пожелаеш приятен ден и да забравиш за измислените полицейските обвинения, нали?Що са газираш тук, като бакшиш нема да видиш?
Защо ти се привижда полицай? Да не би да крадеш непрекъснато или пък да караш крадена кола? Нещо не ти е чиста съвестта, но това си е лично твой проблем.
Не съм полицай, ако това ще те успокои донякъде. Бакшиши не вземам, защото съм работодател. Често си купувам нови коли и ако за теб 10 лева бакшиш са страшен проблем, за мен въобще не са проблем.
Досега бях достатъчно търпелив, но всичко си има граници.
Няма в отговор да те обидя, което ти на мое място би сторил незабавно.
Предлагам да не ме дразниш повече и да не употребяваш подигравки по мой адрес.
- juri_galev