Въпрос
Въпрос
Мнение от paskal40 » 28 Окт 2010 23:02
Здравейте, имам следното питане ,преди около седмица сложих старите зимни гуми и започна да се чува едно периодично жужене с всеки оборот на гумата...мина седмица и волана започна да ми бие в дясно...струва ми се като лагер , но не съм много сугурен.
П.П. Колко горе долу струва един лагер и труден ли е много за смяна. Защото преди карах Форд и там всичко беше евтино. Става дума за Ярис Версо 2001г ,благодаря предварително!
П.П. Колко горе долу струва един лагер и труден ли е много за смяна. Защото преди карах Форд и там всичко беше евтино. Става дума за Ярис Версо 2001г ,благодаря предварително!
paskal40
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Въпрос
Мнение от Scott » 28 Окт 2010 23:39
Първо провери дали причината не е в гумите - дисбаланс, изкривяване, недобре затегнати джанти и чак тогава скачай на лагеритеpaskal40 написа:...преди около седмица сложих старите зимни гуми и започна да се чува едно периодично жужене с всеки оборот на гумата...мина седмица и волана започна да ми бие в дясно...струва ми се като лагер , но не съм много сугурен...
Scott
Bass_Man
Мнение от paskal40 » 30 Окт 2010 13:57
Отговора се оказа прост. Миналата зима като са свалили гумите от джантите не са ги надписали и сега при новият монтаж са монтирали дясната на лявата джанта и обратното. След размяната този ефект на самозавиване на колата спря почти окончателно ,останалото може да е от необходимост от реглаж на предницата. Та така мерси много на всички 

paskal40
mitoko
paskal40
mitoko
paskal40
dimpex_01
paskal40
mitoko
paskal40
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru