laugh.gifFido Dido написа:Екология ли?!
Стига глупости - на никой не му пука. ... Нещо като фарсът с касовите апарати по сергиите, дето баба Гица продава дини от бостана си.

laugh.gifFido Dido написа:Екология ли?!
Стига глупости - на никой не му пука. ... Нещо като фарсът с касовите апарати по сергиите, дето баба Гица продава дини от бостана си.
Дидо, ако ми махнеш катализатора на RX450h от 299кс колко ще стане?Fido Dido написа:Екология ли?!
Стига глупости - на никой не му пука. Ако знаете колко катализатора премахвам периодично - от нови коли - лошо ще ви стане.
За екология в Чалгария ще говорим тогава, когато изчезнат Камазите, Икарусите и подобен род саркофази. Тогава някой тъп общинар може да се изправи срещу мен и да претендира за екология, ама спорът ще стане суров, ако карам на газ - примерно.
И когато българинът се научи да си държи катализатора на колата, а когато се запуши - да използва негов аналог от друг производител - примерно, а не да си купува оригинален на цената на нова кола.
Замърсяването не е само от автомобилния парк.
Това са оправдания, за да тръгне бизнеса на поредния мафиот, спал с дъщерята на виден политик.
Нещо като фарсът с касовите апарати по сергиите, дето баба Гица продава дини от бостана си.
мислил съм да гори малко и да е нов , екологичният ефект при такива автомобили си идва сам без да си го търсил изрично .zi_zi_top написа:Моля те, не ми казвай, че като си купувал автомобил си мислил за тропическите гори и полярните шапки!SFINKS написа:....
Ако е така наистина, ще се просълзя.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 6 госта