УАЗ ще изнася автомобили за Европа
УАЗ ще изнася автомобили за Европа
Руската фирма Sollers ще започне експорт на SUV модела UAZ Patriot и на UAZ Pickup в Европа.
За целта автомобилите са преминали през тестове и...виж още.
За целта автомобилите са преминали през тестове и...виж още.
М-н AUTOTIM Пловдив. Автомобилни масла, филтри, добавки, акумулатори, аксесоари.
www.autotim.hit.bg
www.autotim.hit.bg
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
На http://www.carexpert.ru/models/uaz3163.htm можете да прочетете отзиви на собственици и тестове на тези машини. Не са добри!
Аз лично руски автомобил, та дори и Тойота сглобена в Русия не бих си купил.
Аз лично руски автомобил, та дори и Тойота сглобена в Русия не бих си купил.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Да си ги кара който иска...
Пробвал съм УАЗ...
Карал съм и НИВА за няколко месеца...
За щастие наистина бе кратко време - безкрайни ремонти...
И бе продадена веднага след като дадох колата на колегата, и след 500м предното колело падна - скъса се главината...
А само километър преди това бях карал с около 90-100км/ч...
Ето тук едно ревю за 'хубавото руско качество', писано от самите руснаци
http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=2173
П.С. в същото списание можете да прочетете и за Патриот... Например как изведнъж остава без спирачки (проблем в АБС - не пуска налягането към спирачните цилиндри), или пък изплюващата трансмисия и т.н. и т.н..
Пробвал съм УАЗ...
И бе продадена веднага след като дадох колата на колегата, и след 500м предното колело падна - скъса се главината...
П.С. в същото списание можете да прочетете и за Патриот... Например как изведнъж остава без спирачки (проблем в АБС - не пуска налягането към спирачните цилиндри), или пък изплюващата трансмисия и т.н. и т.н..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Да ама в тези условия и някоя класна марка да вкараш едва ли ще издържи.За тези пари толкова.Те руснаците си ги ползват по предназначение. biggrin.gifslowtraveler написа:Да си ги кара който иска...
Пробвал съм УАЗ...
- zi_zi_top
Нивата е конструирана от урод с къси крака и дълги ръце.
По-гаден автомобил не съм карал в живота си.
За да включиш 1-ва, 3-та и 5-та предавка трябва да се накланяш напред и да протягаш ръка. Да не говорим за липсата на серво на волана и уникално дървена возия + невероятна шумотевица. Всичко това сложено в грозен дизайн и некачествена сглобка на некачествени части от още по-некачествени материали.
Това "чудо" и за подарък не бих го взел.
По-гаден автомобил не съм карал в живота си.
За да включиш 1-ва, 3-та и 5-та предавка трябва да се накланяш напред и да протягаш ръка. Да не говорим за липсата на серво на волана и уникално дървена возия + невероятна шумотевица. Всичко това сложено в грозен дизайн и некачествена сглобка на некачествени части от още по-некачествени материали.
Това "чудо" и за подарък не бих го взел.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Класните марки държат доста повече... Да - и те дават дефекти при такава експлоатация, но разликата в здравина/качество е очебийна...sashoskiora написа:.....
Да ама в тези условия и някоя класна марка да вкараш едва ли ще издържи.За тези пари толкова.Те руснаците си ги ползват по предназначение. biggrin.gif
Имам доста приятели руснаци, живеещи от далечния север до далечния изток, и нито един не кара НИВА/УАЗ... Карат Нисан, Мицубиши и други 4х4 автомобили и са доволни...
Иначе с тоя довод 'за такава цена - такава кола' не съм съвсем съгласен...
В цената не калкулираш изгубените нерви laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Е не... не може да се отрече, че руснаците са велик народ. Космическите и военните им постижения се безспорни. Но коли... просто не знаят да прават.SFINKS написа:Те какво ли могат да правят
Алкохолизиран народ
Ако нямаха природни богатства щяха да са на дъното като държава
Avensis II 2005 1.8VVT-i SOL
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Е как ще могат, като всичко що-годе кадърно отива във военната промишленост...
Дано поне от това да излезе нещо, но се съмнявам...
http://avtoprodaga.com.ua/blog/topic/av ... .html#view
Дано поне от това да излезе нещо, но се съмнявам...
http://avtoprodaga.com.ua/blog/topic/av ... .html#view
- zi_zi_top
Сещам се само за един лаф - "Отвън лъсната, а отвътре блъсната"!