За колко мога да си продам тойотата
За колко мога да си продам тойотата
Колеги скоро мисля да продам моята бабка та да си купя някоя по нова тояга та въпросат ми е горе доло че не съм запознат колко мога да взема на корола 88год с ел. шибидах ляво ел стъкло, добро стерео с мп3, усб, и сякакви глупости с добра бас каса и усилвател, сменил съм 4 амортиьора и шарнири, нови накладки отпред и отдзат, задни биалетки и тампони на щангата ,клапани, гумички, сегменти, биелни и основни лагери, гарнитура клапани и нови семеринги на разпределителния и коляновия вал, агренаж и ролка, нова бензинова помпа , има и газова, централно, аларма, платени са и данъците, гражданска, преглед, мотора забравих да кажа че е пилнат до 1,4 по талон е ее80 1,3 75коня харчи около 9-10 газ малко по-малко бензин към 7,5-8 зависи много от трафика беше закърпена че имаше тук таме някоя ръждичка а сега и я пребоядисаха частично купих и лети джанти 14-ки имам и още 1 чифт зимни гуми с джанти и тасове
ето и една снимка от лятото горе доло колко мога да и взема като има само тампон отдзат на амортисьора да се смени
ето и една снимка от лятото горе доло колко мога да и взема като има само тампон отдзат на амортисьора да се смени
- Прикачени файлове
-
- 9Снимка0004.jpg (154.02 KiB) Преглеждано 2080 пъти
колега аз съм я реставрирал ама не съм я позлатил biggrin.gif мислех към 1 000-1 200 лв да я пусна в нета то това че съм я стегнал никой не ти го плаща Хеку мисля тогава да я снимам и пусна за 1100 па да видим някой ако му трябва градска количка въпреки че и до морето със 130 2ма човека си вървеше и си ми свърши работа ама мисля нещо по новичко да взема